Naar boven

Ook voor SVS SB3000 Zwart (Piano Gloss) natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS SB3000 Subwoofer Zwart (Piano Gloss)
Onderdeel van de 3000 Zwart (Piano Gloss) range van SVSound deze SB3000 Subwoofer en beschikt over een 13" driver, met 800 watt RMS versterker, het piekvermogen bedraagt niet minder dan 2500 watt.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Zwart

Productinformatie

SVS

SB3000 Subwoofer Zwart
Piano Gloss


Onverslaanbaar

13 Inch driver, 800 Watt RMS versterker en een piekvermogen 2500 Watt
Deze subwoofer is onderdeel van de 3000 range van SVSound en beschikt over een 13" driver, met 800 watt RMS versterker, het piekvermogen bedraagt niet minder dan 2500 watt.

Een verbluffende kwaliteit

Een indrukwekkende output en extreem lage frequentie-uitbreiding met verbluffende verfijning en muzikaliteit. Dergelijke subwoofer-prestaties waren tot dusver nooit beschikbaar in deze prijsklasse of in een kast van dit formaat.

Hifi en Home cinema

Zijn laag en krachtige output vermaken zowel audiofielen als home theatre-fans. De SB-3000 overtreft veel grotere subwoofers.

Ongekende prestaties

Ongekende subwoofer prestaties ook gezien zijn compacte formaat onderscheiden de SB-3000-subwoofer zich van al het andere dat beschikbaar is. Een geavanceerde 800 watt RMS, 2500 watt piekvermogen Sledge STA-800D2 DSP versterker, innovatieve nieuwe 13-inch high-excursion SVS driver en een geoptimaliseerd verzegeld kastontwerp nemen de regie over in de ruimte met diepere bas en hogere output niveaus dan wat vergelijkbare subwoofers leveren.

Geavanceerde 50 MHz hoge resolutie analoge apparaten

Audio DSP is de meest geavanceerde digitale processor ooit gebruikt in een subwoofer en handhaaft uiterste nauwkeurigheid en onberispelijke geluidskwaliteit door geavanceerde tuning, geoptimaliseerde frequentieresponscurves, krachtige DSP-bedieningselementen en meer.

SB-3000 Smartphone App

Eenvoudigste manier om subwoofer DSP en bediening te beheren. De 3000-serie subwoofer-app is de handigste manier om het volume te regelen, toegang te krijgen tot meerdere DSP-functies en aangepaste presets te programmeren voor one-touch tuning, geoptimaliseerd voor muziek, films, games en meer. Pas de crossover-frequenties, een parametrische EQ met drie banden, polariteit, kamerversterking en meer aan.

De SVS-subwoofer-app maakt ook geavanceerde aanpassingen mogelijk, zodat u uw subwoofer een naam kunt geven voor eenvoudige vooraf ingestelde schakelingen, de standby-modus van de subwoofer kunt kiezen en de subwoofer kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Bluetooth-connectiviteit maakt volledige controle mogelijk, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is.

Krachtige en geavanceerde Sledge STA-500D-versterker

De Sledge STA-500D DSP-versterker van de SB-2000 Subwoofer beschikt over specificaties en functies die normaal worden aangetroffen in subwoofers die twee of drie keer zo duur zijn. De SVS SB-2000 bereikt een duizelingwekkende 19-240 Hz frequentierespons van een compacte, afgesloten behuizing van slechts 35 lbs. en meet 14,2-inch rondom (zonder pootjes en grille). 

Een persoonlijk (SVS) advies op maat

Wilt u meer weten over SVS of een Hifi advies op maat? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.
 

Apollo, al meer dan 30 jaar

Ook voor uw SVS Subwoofer SB 3000 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.


Video