Naar boven

Ook voor SVS SB2000 Zwart (Black ash) natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS SB2000 Subwoofer Zwart (Black ash)
SVS SB-2000 subwoofer Zwart (Black ash) met Ultra-reeks beschikt over een onverslaanbare combinatie van laagfrequente uitbreiding, vermogen en muzikale snelheid van de indrukwekkende 12-inch driver en 500 watt RMS, piek van 1.100 watt power Sledge STA-500D DSP-versterker ingesloten in een compacte kast van slechts 14 inch aan alle kanten.
Merk:
SVS
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

SVS

SB2000 Subwoofer Zwart
Black ash


Onverslaanbaar

De SVS SB-2000 subwoofer met Ultra-reeks beschikt over een onverslaanbare combinatie van laagfrequente uitbreiding, vermogen en muzikale snelheid van de indrukwekkende 12-inch driver en 500 watt RMS, piek van 1.100 watt power Sledge STA-500D DSP-versterker ingesloten in een compacte kast van slechts 14 inch aan alle kanten.

Krachtig

Het gewicht van de subwoofer, de compacte footprint en het ingetogen maar elegante uiterlijk maken het gemakkelijk om het in elke ruimte te plaatsen, zonder concessies te doen aan de kracht en power die we van enorme subwoofers verwachten.

Compact en uniek

Compact maar geen kleintje, de SB-2000 evenaart of verslaat uitgangsniveaus van subwoofers die twee keer zo groot en zwaar zijn. Een geheel nieuwe driver en versterker, een afgesloten kast, herziene tuning en een perfecte articulatie, muzikaliteit, en dynamiek. Dit is uniek te noemen. Commandant 12-inch SVS High Output Driver. Het hart van de SVS SB-2000-subwoofer is een nieuw ontworpen 12-inch 2000-serie driver. Een versterkte Nomex-spin werd geïntegreerd voor verbeterde lineariteit en driver besturing.

Krachtige en geavanceerde Sledge STA-500D-versterker

De Sledge STA-500D DSP-versterker van de SB-2000 Subwoofer beschikt over specificaties en functies die normaal worden aangetroffen in subwoofers die twee of drie keer zo duur zijn. De SVS SB-2000 bereikt een duizelingwekkende 19-240 Hz frequentierespons van een compacte, afgesloten behuizing van slechts 35 lbs. en meet 14,2-inch rondom (zonder pootjes en grille). 

Een persoonlijk (SVS) advies op maat

Wilt u meer weten over SVS of een Hifi advies op maat? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.
 

Apollo, al meer dan 30 jaar

Ook voor uw SVS Subwoofer SB 2000 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.