Naar boven
189500
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 4900
All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €3500 All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €3500 All-Risk verzekering, dekt zowel schade, diefstal als reparaties voor een periode van 60 maanden = 5 jaar 26999

Ook naar Apollo voor deze Samsung QLED 8K

Art.nr: Samsung QLED 8K QE55Q950RBLXXN
Deze Samsung QLED 55Q950R verlegt alle grenzen van beeldkwaliteit. Het 8K resolutie beeld is zo gedetailleerd dat u het beeld levensecht lijkt, vooral op de grote schermformaten. Samsung’s Quantum Processor 8K met AI Upscaling zet elk beeld met finesse om naar 8K resolutie.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung QLED 55Q950R 8K TV
Deze TV verlegt alle grenzen van beeldkwaliteit. Het 8K resolutie beeld is zo gedetailleerd dat u het beeld levensecht lijkt, vooral op de grote schermformaten. Samsung’s Quantum Processor 8K met AI Upscaling zet elk beeld met finesse om naar 8K resolutie. 


Geniet van de helderste beelden met diepe contrasten dankzij Quantum HDR 4000 en Direct Full Array 16x met 100% kleurvolume.

Quantum Processor 8K

In een uitzonderlijke TV hoort de ultieme processor. De Quantum Processor 8K is de krachtigste en slimste processor die Samsung ooit in een TV gebruikt heeft. De processor optimaliseert de beeldkwaliteit en houdt rekening met de helderheid in de kamer. Beelden worden opgeschaald tot 8K resolutie, met verbluffend resultaat. De processor levert een gebruikservaring die sneller is dan ooit.

Ambient Mode

Geen groot zwart vlak meer aan de muur, dankzij Ambient Mode. Kies een achtergrond die u mooi vindt, laat het weerbericht of het nieuws op het beeldscherm verschijnen of toon uw vakantiefoto's op de TV.

Artworks en Wall Theme

Naast Deco, Info en Photo zijn er nu ook het nieuwe Artworks en Wall Theme. Artworks toont prachtige foto’s gemaakt door professionele fotografen. Met Wall Theme kiest u voor de kleur van uw muur zonder dat er verdere informatie op verschijnt, hierdoor verdwijnt de TV dus volledig in uw interieur.

Ultra Black Elite

Hinderlijke reflecties van omgevingslicht op het scherm zijn verleden tijd. Ultra Black Elite is een slimme filter op het scherm die deze reflecties tegengaat. Zo kunt u zelfs op klaarlichte dag naar een film kijken en alles perfect tot in de details zien.

Smart TV

Snel en eenvoudig toegang tot al uw entertainment en contentdiensten, en dat met één afstandsbediening.

Smart Hub

De Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. U vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten u aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is. Uw favoriete serie op Netflix start u in één seconde op.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Samsung 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

LED televisie

139cm / 55inch

Flat-Display


beeld

resolutie: 7680 x 4320 pixels

8K resolutie

8K AI upscaling


beeldtechniek

Processor technologie

Quantum Processor 8K

QLED-Technologie

High Dynamic Range (HDR 10+)

High Dynamic Range (Q HDR 3000)

Picture Quality Index [PQI] 4300

Beeldverbetering Q Color

Beeldverbetering II Ultra Black Elite


ontvangst: TV Key


geluid

Geluidsverbetering Dolby Digital Plus

Gezamenlijk vermogen 60 Watt maximaal


compatible met Google Assistant en Samsung Bixby


comfort

Ambient-Modus

Picture-in-Picture (2-tuners)

Internet Smart content

SmartTV

WEB-Browser

Teletekst

Hbb TV Ready

360 graden camera ondersteunin

360 Graden video player


aansluitingen

CI+ 1

Optische digitale uitgang

HDMI aansluitingen 4

Ethernet aansluiting

USB-aansluiting

USB 2.0 3 x


draadloze verbindingen

Bluetooth Audio ondersteuning

WLAN interface

Multiroom ondersteuning

Screen Mirroring

Wi-Fi Direct


wandmontage

VESA-aansluiting compatible