Naar boven

Ook voor TX-55GXF937 LED TV van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic TX-55GXF937 Ultra HD LED TV
Panasonic TX-55GXF937 beschikt over het HDR Cinema Display van Panasonic, dat in combinatie met de HCX-processor zorgt voor scherpe beelden met hoge helderheid. Een 55 inch 4K Ultra HD TV uit de 2019 reeks van Panasonic.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Panasonic 4K LED TV 2019 - Panasonic TX-55GXF937 is een 55 inch 4K Ultra HD TV uit de 2019-reeks van Panasonic. De TV heeft een draaibare metalen voet, die zowel fraai als handig is, en wordt geleverd met een luxe metalen afstandsbediening.

HDR Cinema Display

Panasonic TX-55GXF937 beschikt over het HDR Cinema Display van Panasonic, dat in combinatie met de HCX-processor zorgt voor scherpe beelden met hoge helderheid. Daarbij is er HDR-ondersteuning (High Dynamic Range) voor HLG, HDR10, HDR10+ en Dolby Vision. HDR zorgt ervoor dat zowel de lichte als de donkere delen van scènes goed worden weergegeven, met mooie contrasten tot gevolg.

Quattro Tuner

De Panasonic TX-55GXF937 beschikt Quattro Tuner, wat betekent dat de TV DVB-S, DVB-C, DVB-T en TV>IP ondersteunt. Bovendien zijn er twee CI-sloten aanwezig. Met het Twin Concept kun je een programma kijken terwijl je een ander programma opneemt.

IP-diensten

De Panasonic TX-55GXF937 is voorzien van enkele slimme netwerkfuncties.
De TV ondersteunt Inhouse TV Streaming als server. Dit betekent dat je vanaf de TX-55GXF937 live TV kunt streamen naar een Panasonic TV met client-functie of Google Chromecast. Hierdoor hoef je voor de client-TV geen bekabeling naar een andere kamer aan te leggen en kun je die TV zelfs een TV in de tuin zetten.

TV Anywhere is een unieke functie waarbij je live of opgenomen programma’s vanaf uw Panasonic TV thuis naar een Android- of iOS apparaat streamt, waar ook ter wereld. Zo kijk je overal naar Nederlandse TV. Een Panasonic TV ondersteunt zo vier bronnen: satelliet, kabel, TV>IP en DVB-T2. 

Met Bluetooth Audio Link verbind je gemakkelijk een draadloze Bluetooth koptelefoon met uw Panasonic TV. Je kunt zo bijvoorbeeld rondlopen terwijl je het geluid gewoon blijft horen, of TV kijken zonder anderen te storen.

My Home Screen 4.0

Uiteraard is de Panasonic TX-55GXF937 een Smart TV, waardoor je toegang hebt tot apps als Netflix, YouTube en NPO. Met Panasonics ‘My Home Screen 4.0’ kun je voor elk gezinslid een eigen startscherm maken.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Panasonic TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Panasonic producten 24 uur per dag bij ons, iedere dag en veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.