Naar boven
Aanbevolen
Peter Hadley Las Vegas 30 Peter Hadley Las Vegas 30 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... € 16,95

Panasonic Lumix DMC-LX100 Zwart

Art.nr: Panasonic LX100 Zwart
Ontworpen om creativiteit te inspireren
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

De Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera is een geavanceerde compact camera, vooral gezien het compacte formaat. De DMC-LX100 is voorzien van een 16.8 megapixel sterke 4/3" MOS sensor, die ook te vinden is in de systeemcamera's van Panasonic, waardoor u haarscherpe 12.8 megapixel foto's en 4K video's in 25fps kunt maken. Naast een helder 3.0" LCD display kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de elektronische viewfinder om uw compositie te bepalen.

Handige extra functies
De Lumix DMC-LX100 is voorzien van diverse handige functies die u een helpende hand bieden bij het maken van de best mogelijk opnames. Zo heeft de lens een handmatige scherpstelring en een schakelaar om snel te kunnen wisselen tussen 4:3, 3:2 of 16:9 opnames. Draaiknoppen op de bovenkant van de camera geven u snel toegang tot bijvoorbeeld de sluitertijd en op de achterkant vindt u 3 knoppen die u zelf van een functie kunt voorzien. Door de toevoeging van wifi en NFC is het verbinden van de camera aan een smartphone erg makkelijk. Hierdoor kunt u met de Panasonic Image App uw telefoon gebruiken als afstandsbediening.

Helder Leica-glas
Met de ingebouwde Leica DC Vario-Summilex lens heeft de Lumix DMC-LX100 een ideaal bereik voor het maken van groothoek- en portretfoto's. Het diafragmabereik van f/1.7-2.8 en het ISO-bereik van 100-25600 laat u geweldige opnames maken in slecht belichte omstandigheden. De flitser zorgt voor belichtingshulp als de omgeving te donker is geworden. De lens is voorzien van een 9-blads diafragma voor het maken van opnames met een fraaie scherptediepte.

4K video
Eén van de grote voordelen van de toevoeging van de 4/3" sensor is het opnemen van 4K video's. U kunt maximaal 15 minuten achteren 4K video's opnemen in 25fps. Dit vraagt overigens wel om een UHS-I compatibel SD geheugenkaart. De Lumix DMC-LX100 heeft de mogelijkheid om de 4K in te zetten als zeer snelle burst, waardoor u 8 megapixel afbeeldingen uit deze video's kunt halen. Natuurlijk kunt u ook een stapje terug doen en video's maken in full HD waarbij u een half uur aan materiaal kunt opnemen.

Specificaties

  • Creatieve compact camera met retro look
  • 4K video-opnamemogelijkheid
  • Live View Finder
  • F1.7 LEICA DC VARIO-SUMMILUX lens met 34 mm groothoek en Nano Surface Coating voor nog scherpere foto’s
  • 3.1x Optische Zoom
  • 12.8-megapixel Hoge Gevoeligheid 4/3” MOS Sensor
  • Filmen in de hoogste kwaliteit; 50p Full HD met een stereo microfoon
  • Ingebouwde WiFi en NFC