Naar boven

Panasonic Lumix DMC-LX100 Zwart

Art.nr: Panasonic LX100 Zwart
Ontworpen om creativiteit te inspireren
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

De Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera is een geavanceerde compact camera, vooral gezien het compacte formaat. De DMC-LX100 is voorzien van een 16.8 megapixel sterke 4/3" MOS sensor, die ook te vinden is in de systeemcamera's van Panasonic, waardoor u haarscherpe 12.8 megapixel foto's en 4K video's in 25fps kunt maken. Naast een helder 3.0" LCD display kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de elektronische viewfinder om uw compositie te bepalen.

Handige extra functies
De Lumix DMC-LX100 is voorzien van diverse handige functies die u een helpende hand bieden bij het maken van de best mogelijk opnames. Zo heeft de lens een handmatige scherpstelring en een schakelaar om snel te kunnen wisselen tussen 4:3, 3:2 of 16:9 opnames. Draaiknoppen op de bovenkant van de camera geven u snel toegang tot bijvoorbeeld de sluitertijd en op de achterkant vindt u 3 knoppen die u zelf van een functie kunt voorzien. Door de toevoeging van wifi en NFC is het verbinden van de camera aan een smartphone erg makkelijk. Hierdoor kunt u met de Panasonic Image App uw telefoon gebruiken als afstandsbediening.

Helder Leica-glas
Met de ingebouwde Leica DC Vario-Summilex lens heeft de Lumix DMC-LX100 een ideaal bereik voor het maken van groothoek- en portretfoto's. Het diafragmabereik van f/1.7-2.8 en het ISO-bereik van 100-25600 laat u geweldige opnames maken in slecht belichte omstandigheden. De flitser zorgt voor belichtingshulp als de omgeving te donker is geworden. De lens is voorzien van een 9-blads diafragma voor het maken van opnames met een fraaie scherptediepte.

4K video
Eén van de grote voordelen van de toevoeging van de 4/3" sensor is het opnemen van 4K video's. U kunt maximaal 15 minuten achteren 4K video's opnemen in 25fps. Dit vraagt overigens wel om een UHS-I compatibel SD geheugenkaart. De Lumix DMC-LX100 heeft de mogelijkheid om de 4K in te zetten als zeer snelle burst, waardoor u 8 megapixel afbeeldingen uit deze video's kunt halen. Natuurlijk kunt u ook een stapje terug doen en video's maken in full HD waarbij u een half uur aan materiaal kunt opnemen.

Specificaties

  • Creatieve compact camera met retro look
  • 4K video-opnamemogelijkheid
  • Live View Finder
  • F1.7 LEICA DC VARIO-SUMMILUX lens met 34 mm groothoek en Nano Surface Coating voor nog scherpere foto’s
  • 3.1x Optische Zoom
  • 12.8-megapixel Hoge Gevoeligheid 4/3” MOS Sensor
  • Filmen in de hoogste kwaliteit; 50p Full HD met een stereo microfoon
  • Ingebouwde WiFi en NFC