Naar boven
248900 229900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 6900
Audioquest Pearl HDMI 2,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 2,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3900

Ook voor TX-65GZW954 van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic TX-65GZW954 4K HDR LED TV
De combinatie van de 4K HDR OLED technologie en de HCX Pro Intelligent Processor zorgen voor levensechte beelden met veel contrast en kleuren. Dankzij ingebouwde Dolby Atmos speakers geniet u niet alleen van fantastisch beeld, maar ook van hoogwaardig, spectaculair geluid.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Een geweldig beeld en geluid met deze Panasonic TX-65GZW954. De combinatie van de 4K HDR OLED technologie en de HCX Pro Intelligent Processor zorgen voor levensechte beelden met veel contrast en kleuren die van uw scherm afspatten! Dankzij de ingebouwde Dolby Atmos speakers geniet u niet alleen van fantastisch beeld, maar ook van hoogwaardig, spectaculair geluid.

OLED TV

Panasonic beeldschermen worden zowel afgestemd als gebruikt door Hollywood Professionals voor het maken van films. De OLED-TV is een zelf-verlichtend systeem dat acht miljoen pixels individueel aanstuurt. Geniet daardoor van mega contrastverhoudingen. Wit is helder wit, zwart intens zwart en de kleuren levensecht.

HCX Pro Intelligent Processor

De HCX processor levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid en details. Het systeem is ontwikkelt, met als basis de jarenlange kennis op het gebied van kleuren, zwartniveau en helderheid. Ook een kleurenspecialist uit Hollywood heeft het systeem afgestemd om de beeldkwaliteit getrouw te houden aan de visie van beroemde filmmakers.

Ingebouwde speakers

Ervaar een echt bioscoopgeluid dankzij de ingebouwde opwaarts gerichte luidsprekers die geschikt zijn voor Dolby Atmos®, in combinatie met de gebruikelijke bodemspeakers. Het krachtige, dynamische geluid plaatsen u letterlijk 'midden in de actie'!

HDR10+ / Dolby Vision

De Panasonic GZW954 ondersteunt de nieuwste HDR-formaten; HDR10+ en Dolby Vision, waardoor u geniet van nog realistischer en spectaculairder beeld met veel contrast, helderheid, diepte en details!

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Panasonic TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Panasonic producten 24 uur per dag bij ons, iedere dag en veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Formaat in inch 65

Type scherm OLED 4K

Resolutie 3840 x 2160

HDR

4K upscaling

Speaker systeem 2.0 kanaals

Vermogen 50W

Clear voice  

Surround sound

Smart TV

Apps

Games

Skype

Webbrowser

LAN

WiFi

USB 3

HDMI 4

CI+

RF ingang 2

Composite

Component

Digitale audio uitgang optisch

PC audio ingang

Koptelefoon uitgang

Afmetingen met voet (HxBxD) 77,4 x 122,8 x 30 cm