Naar boven

Bowers & Wilkins P7 HiFi Hoofdtelefoon

Art.nr: Bowers & Wilkins P7
Bowers & Wilkins P7 HiFi Hoofdtelefoon. Een geluidservaring waarin je echt wordt meegezogen, ingebed in het luxe comfort en de onberispelijke constructie waar Bowers & Wilkins om bekend staat.
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Een geluidservaring waarin je echt wordt meegezogen, ingebed in het luxe comfort en de onberispelijke constructie waar Bowers & Wilkins om bekend staat. We hebben al onze kennis over luidsprekertechnologie ingezet om een nieuwe norm te realiseren voor een draagbare hifi-geluidskwaliteit.

AFNEEMBARE OORKUSSENS

Inventieve magneten houden de afneembare, leren oorkussens van de P7 op hun plaats en zorgen ervoor dat ze gemakkelijk schoon te maken of, bij beschadiging of slijtage na vele uren dragen, te vervangen zijn. Waarom een nieuwe hoofdtelefoon kopen als de oorkussens reinigen of vervangen voldoende is? Slim en uiterst praktisch tegelijk.

DEMPEND MATERIAAL

De luidsprekerbehuizing is voorzien van dempend materiaal dat de interne weerkaatsing van geluid helpt controleren en dempen, waardoor het geluid minder gekleurd en vervormd wordt.

METALEN EINDPLATEN

Elk oorkussen is voorzien van geëmbosseerde ovalen van geborsteld aluminium als teken van kwaliteit en van de aandacht voor details waardoor Bowers & Wilkins zich onderscheidt. Een ingetogen en toch niet mis te verstaan keurmerk.

MET LUIDSPREKERS TE VERGELIJKEN DRIVERS

De 'mandjes' rond de luidsprekers zijn voorzien van openingen die het mogelijk maken de luchtstroom nauwkeurig te regelen en zo uniformere bewegingen te realiseren.

LEER

Het ontwerp van de oorkussens van de P7, die de oren stevig omsluiten, zorgt ervoor dat je echt wordt meegezogen in het geluid. Daarnaast staat het authentieke schaapsleer voor compromisloze kwaliteit, pasvorm en draagcomfort.

 

 

Specificaties

Technische kenmerken
Dynamische driver
Gedempt nylon membraan
CCAW-spoel
Kussen met een dubbele holte
Absorberend vulmateriaal
Verwisselbare oorkussens
Afneembare kabel
Scharnierend opvouwbaar ontwerp

Beschrijving
Hoofdtelefoon, over oor (circumaural)

Driver-units
2x Ø40 mm

Impedantie
22 ohm

Frequentiebereik
10 Hz tot 20 kHz

Vervorming (THD)

< 0,3% (1 KHz/10 mW)

Max. ingangsvermogen

50 mW

Gevoeligheid

111 dB/V bij 1 kHz

Ingangen
3,5 mm stereo mini-jack (aan kabel)
2,5 mm mini-jack (op hoofdtelefoon)

Hoogte
192mm opengevouwen, 130mm opgevouwen

Breedte

190mm

Diepte

70mm

Kabellengte

1,2m

Gewicht

290g

Afwerking

Echt leer en metaal