Naar boven

Natuurlijk koopt u Samsung QLED 82Q60R bij Apollo

Art.nr: Samsung QLED 4K QE82Q60RALXXN 2019
Grensverleggende prestaties van deze Samsung QLED 82Q60 en ervaar HDR beelden met Quantum HDR en 100% kleurvolume. De Quantum Processor 4K staat garant voor top beeldkwaliteit.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung QLED

 

Geniet van grensverleggende prestaties van deze QLED 4K TV en ervaar HDR beelden met Quantum HDR en 100% kleurvolume. Daarnaast zorgt Adaptive Intelligence ervoor dat u steeds van het beste beeld en geluid geniet. En Samsung’s Quantum Processor 4K met AI Upscaling zet elk beeld met finesse om naar 4K resolutie.

Ambient mode

Ook verlegt Samsung QLED 4K Q60R grenzen op het gebied van TV experience. We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm. maar we zien de TV liever niet als hij uit staat. Dankzij Ambient Mode integreert u uw TV perfect in u interieur.

One remote control & Smart Hub

Daarnaast bedient u alle apparaten die aangesloten zijn op u QLED TV met de One Remote Control. Uw Samsung TV is een echte Internet of Things (IoT) hub, dankzij de SmartThings app zijn al uw apparaten met elkaar verbonden. Met de Smart Hub heeft u snel toegang tot uw content. Maak ook gebruik van Apple iTunes en Airplay 2 op deze QLED 4K TV.

4K

Met een 4K TV geniet u van scherpe, heldere beelden. 4K TV’s hebben vier keer meer pixels dan Full HD TV. Nu zie u zelfs de kleinste details in iedere scène.

Quantum Processor 4K

De revolutionaire processor die Samsung in zijn QLED 8K modellen gebruikt vindt u nu ook terug in de QLED 4K TV’s. De Quantum Processor 4K staat garant voor top beeldkwaliteit. Hij verwijdert ruis uit het beeld, maakt de randen scherper en brengt de kleinste details haarscherp in beeld.

Zet alle beelden om naar 4K

We kijken naar heel wat verschillende bronnen, van live tv tot spelconsole. De Quantum Processor gebruikt Artificial Intelligence om ruis van beelden te verwijderen, randen scherper te maken, en de kleinste details in het beeld te herstellen. AI Upscaling zet elk beeld, ongeacht de bronresolutie, om naar 4K resolutie. Met ‘Machine Learning Super Resolution’ is de Quantum Processor getraind op basis van miljoenen stukus data om verschillende karakteristieken in het beeld te herkennen en voor elk beeld een specifieke formule te gebruiken die de beste resultaten geeft.

100% Kleurvolume

Samsung’s quantum dot technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het die rijke kleurschakeringen, meer dan een miljard tinten, weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn het de eerste TV’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo ziet u in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater en is de heldere hemel een festijn van kleuren.

Quantum HDR

High Dynamic Range (HDR) is een beeldtechnologie die u onderdompelt in beelden met zoveel fantastische kleuren en intense contrasten dat ze bijna echt lijken. Een QLED TV met Adaptive Intelligence zorgt ervoor dat u steeds van het beste beeld en geluid geniet. Adaptive Brightness past het beeld aan op basis van het omgevingslicht in de kamer. u geniet van optimaal contrast en een gepaste helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht de kijkomstandigheden. Begint u film te kijken en gaat buiten langzaam de zon onder, dan past de helderheid van de TV zich hierop aan. Adaptive Sound meet het geluid in de kamer en past op basis hiervan het volume aan zodat u ongeacht het geluid in de omgeving de TV altijd duidelijk hoort.

Real Game Enhancer

Optimale game ervaring. De nieuwe QLED TV’s zijn voorzien van de Real Game Enhancer, een hele reeks features, specifiek voor gamers. Freesync zorgt voor een vloeiende game ervaring. Auto Game Mode schakelt de TV automatisch naar de beeldmode met de laagste input lag (15,4 ms). De TV analyseert elke scène en optimaliseert beeld en geluid voor de rijkste ervaring. Dynamic Black Equalizer maakt alle schaduwdetail zichtbaar, zodat u nooit meer verrast wordt in een spannende game.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Samsung 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

LED televisie
82 inch
Flat-Display

beeld
resolutie: 3840 x 2160 pixels
4K resolutie

beeldtechniek
Processor technologie
Quantum Processor 4K
QLED-Technologie
High Dynamic Range (HDR 10+)
Hybrid Log Gamma (HLG)
Picture Quality Index [PQI] 3000
Beeldverbetering
Q Color

ontvangst: TV Key

geluid
Geluidsverbetering
Dolby Digital Plus
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal

compatible met
Google Assistant
Samsung Bixby

comfort
Ambient-Modus
Picture-in-Picture (2-tuners)
Internet Smart content
SmartTV
WEB-Browser
Teletekst
Hbb TV Ready
360 graden camera ondersteunin
360 Graden video player

aansluitingen
CI+ 1
HDMI aansluitingen 4
Ethernet aansluiting
USB-aansluiting USB 2.0 2 x

draadloze verbindingen
Bluetooth Audio ondersteuning
WLAN interface
Multiroom ondersteuning
Screen Mirroring
Wi-Fi Direct

wandmontage
VESA-aansluiting compatible