Naar boven

Okki Nokki RCM-B Platenreiniger Machine Zwart

Art.nr: Okki Nokki Record Clean Machine Zwart
Uw oude platen klinken beter, maar zelfs nieuw vinyl geeft een beter geluid na een reinigingsbeurt in de Okki Nokki platenreiniger
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Het zal opvallen dat na reiniging dezelfde plaat niet alleen schoner klinkt door de afwezigheid van stof, maar dat er dimensies bij lijken te komen. De ruimtelijke afbeelding is als nooit tevoren, het hoog, midden en het laag krijgen eigenschappen die sinds de persing verloren waren. Althans, zo leek het. Tot in het diepst van de groef gereinigd, zal de collectie opnieuw ontdekt moeten worden. 
De kast is gemaakt van waterbestendig materiaal, bestaande uit twee layers gecoat aluminium met daar tussen een laag kunststof. 
Niet vergeten het afvalwater reservoir af en toe te legen. Levering inclusief reinigingsvloeistof, applicatieborstel en netsnoer. (zonder stofkap)

Okki Nokki Accessoires 

De Okki Nokki platenwasmachine is even simpel als doeltreffend qua opbouw en functie. Om tegemoet te komen aan de eisen van de gebruiker is een aantal accessoires beschikbaar. Verschillende soorten borstels voor het aanbrengen van de vloeistof. Uiteraard de schoonmaakvloeistof, ooit zal het opraken. Een vers gewassen plaat klinkt nu eenmaal wonderschoon en nodigt uit tot het wassen van de gehele collectie. Daarom ook een aantal afwijkende formaten afzuigbuis en vervangende strips. Voor de bescherming van de Okki Nokki is er een mooie stofkap leverbaar.


De Okki Nokki is een degelijke en betaalbare platenwasmachine. Je brengt met de hand de schoonmaakvloeistof aan. De machine kan linksom of rechtsom draaien. Na het verdelen van de vloeistof met een borsteltje, zet je de vacuumpomp aan. Na twee rondjes is de plaat weer droog en schoon. De vloeistof wordt opgevangen in een reservoir dat je regelmatig moet legen.
Niet vergeten het afvalwater reservoir af en toe te legen. Levering inclusief reinigingsvloeistof, applicatieborstel en netsnoer. (zonder stofkap)

 

Stofkap niet bij de prijs inbegrepen. Deze is optioneel leverbaar.

Leverbaar in wit of zwart.

 

Specificaties

Optioneel te koop;

Opties:
 
Acryl stofkap 59,-
Record cleaning vloeistof 7,50

Wat zit er in de doos?

  • 12 inch vacuum-arm
  • 1 flesje record cleaning vloeistof
  • Applicatieborstel van geitenhaar
  • netsnoer

Video