Naar boven

Ook voor SVS PB1000 Subwoofer Zwart (Black Ash) bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: SVS PB1000 Subwoofer Zwart (Black Ash)
SVSound Ported Bass PB-1000 subwoofer levert zonder twijfel een zeer krachtige en gedetailleerde basweergave voor zijn prijsklasse. Digitale audiobronnen klinken voller en rijker dankzij het snelle en diepe laag.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVSound PB-1000 Subwoofer
(met Basreflexpoort)

Basreflexpoort aan achterzijde

Als we deze SVSound PB1000 subwoofer vergelijken met SB-1000 dan is een verschil dat de SVSound PB-1000 subwoofer over een basreflexpoort beschikt aan de achterzijde om te voldoen aan specifieke wensen. 

Krachtig en gedetailleerd

De akoestiek van uw luisterruimte is essentieel voor een kwalitatief goede geluidsweergave. Vanzelfsprekend is ook de positionering van uw subwoofer belangrijk. De SVSound Ported Bass PB-1000 subwoofer levert zonder twijfel een zeer krachtige en gedetailleerde basweergave voor zijn prijsklasse. 

Films, muziek en games

Het geluid van uw films, muziek en games wordt voorzien van heldere, strakke bassen. Digitale audiobronnen klinken voller en rijker dankzij het snelle en diepe laag. Geluidseffecten in de games zullen u verbazen.

Zeer hoge kwaliteit componenten

SVSound heeft kennis en vaardigheden vertaald naar een subwoofer met zeer hoge kwaliteit componenten en het herkenbare ontwerp van SVS. De PB-1000 beschikt over een iets kleinere driver als SB-1000, aangezien er ruimte vrij is gemaakt voor de basreflexpoort. 

Krachtige 10-inch driver

De krachtige 10-inch driver 300 Watt RMS presteert uitzonderlijk met een peak van 700 Watt vermogen. De frequentierespons ligt tussen de 19Hz en 270kHz. Verder heeft de subwoofer een afmeting van 480 x 380 x 492 millimeter en we kunnen stellen dat deze hiermee relatief compact is. Hierdoor is de subwoofer eenvoudig in uw luisterruimte te plaatsen.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

De PB-1000 biedt een weergave die tot onder de niveaus van het menselijke gehoor reikt. Het merk heeft een scherpe prijs kunnen vaststellen, de SVSound PB-1000 kost een fractie van subwoofers met vergelijkbare prestaties en output. 

Intelligente integratie

Ondanks het compacte formaat is PB-1000 uitstekend geschikt voor concert- en bioscoop geluid. Bassen worden uitzonderlijk accuraat, gedetailleerd en gebalanceerd weergegeven zonder al te overheersend te klinken. Ook bij hoge snelheden is de PB-1000 uitzonderlijk accuraat en start/stopt ogenblikkelijk. Dankzij de geavanceerde Digital Signal Processing (DSP) kunt u de intelligente ported PB-1000 subwoofer naadloos integreren met elk type speaker. 

SVSound: hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound PB-1000 subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar

Video