Naar boven
Aanbevolen
SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontwo... 7900
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 5695
SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor Ideaal voor drukke draadloze omgevingen. SVS SoundPath Tri-Band Wireless Audio Adapter is geoptimaliseerd voor drukke draadloze omgevingen en breid... 20900

Ook voor SVS PB4000 Subwoofer Zwart (Black Ash) bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: SVS PB4000 Subwoofer Zwart (Black Ash)
Deze SVSound PB4000 subwoofer heeft een een Sledge STA-1200D-versterker die 1.200 watt RMS levert en een piekvermogen van 4.000 watt heeft. De baanbrekende smartphone-app werkt met Apple iOS® en Android®-apparaten
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Black Ash

Productinformatie

Ongeëvenaarde laagweergave in een compact formaat

De SVS PB-4000 is een soort vlaggenschip onder de gepoorte subwoofers die het bedrijf SVS heeft ontwikkeld. Een diepe basweergave die onder de drempel van het menselijke gehoor ligt met minder dan de helft van de benodigde vloeroppervlakte in vergelijking met subwoofers van de concurrentie.

Drie modi, standaard, uitgebreid en gesloten

U kunt deze sub in drie modi krijgen: te weten standaard, uitgebreid en gesloten. Standaard betekent dat alle drie poorten open zijn, met een resulterende frequentierespons van 16 Hz tot 200 Hz (+/- 3 dB). Als u één poort sluit, loopt de sub in de Extended-modus, die een reactie biedt van 13 Hz tot 200 Hz (+/- 3 dB) ten koste van een beetje output. Ten slotte biedt deze sub een respons van 18 Hz tot 200 Hz (+/- 3 dB) wanneer alle poorten gesloten zijn.

Krachtige ingebouwde DSP

Het achterpaneel van de PC-4000 bevat in- en uitgangen. Dit is een flexibele subwoofer die profiteert van de krachtige ingebouwde DSP om een ​​breed scala aan configuratie-opties te bieden. Hier vindt u stereo ongebalanceerde RCA-ingangen en -uitgangen, evenals stereo gebalanceerde XLR-ingangen en -uitgangen.

Sledge STA-1200D-versterker

De SVS PB-4000 heeft een Sledge STA-1200D-versterker die 1.200 watt RMS levert en een piekvermogen van 4.000 watt heeft. Het maakt gebruik van een efficiënte klasse D-ontwerp gecombineerd met volledig discrete MOSFET-uitgang en een geavanceerde Analog Devices DSP-motor. Het resultaat is een moeiteloos vermogen en geavanceerde verwerking die niet beschikbaar is bij de meeste andere fabrikanten van subwoofers.

Efficiëntie van klasse D-versterker

Efficiëntie van een Klasse D-versterker met de mogelijkheid om enorme hoeveelheden stroom door de volledig discrete MOSFET’s te verplaatsen, waardoor een uitvoer en nauwkeurige regeling voor uitstekende subwooferprestaties in de praktijk op alle geluidsniveaus mogelijk is.

Geavanceerde 50 MHz hoge resolutie analoge audio DSP

De meest geavanceerde digitale processor ooit in een subwoofer gebruikt, handhaaft absolute nauwkeurigheid en onberispelijke geluidskwaliteit dankzij geavanceerde tuning op de kamer, geoptimaliseerde frequentierespons curven, krachtige DSP-bedieningselementen en meer.

SVS PB-4000 smartphone-app

De baanbrekende smartphone-app werkt met Apple iOS® en Android®-apparaten om diepte, kracht en nuance van de SB-4000 gevoede subwoofer te tonen en het mogelijk maakt alle DSP-functies te regelen, waaronder: volume, parametrische EQ, laagdoorlaatfilter, fase, polariteit, kamer versterking , poort afstemming, aangepaste presets en systeeminstellingen.

Bluetooth verbinding

Verbindt via Bluetooth voor eenvoudige bediening, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is geplaatst. 3-bands parametrische EQ-controller maakt nauwkeurige aanpassingen mogelijk voor frequentiehelling en Q-factor met vier verschillende hellingen, zodat u de prestaties kunnen verbeteren door pieken, nullen en andere kamerproblemen te elimineren.

SVS PB-4000 Akoestisch inerte en rigide verstevigde verzegelde kastconstructie

Het ingelegde display op het voorpaneel, de afgeronde hoeken en een gebogen metalen rooster op de gesloten baskast van de PB-4000 geven hem een ​​verfijnde, maar indrukwekkende look die visueel combineert met thuisbioscopen en geavanceerde audiosystemen. 

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound PB-4000 subwoofer bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar

  • Antimode X2 Antimode X2 Met de X2 corrigeert u één paar full-range luidsprekers + subwoofer (2.0/2.1) of alleen subwoofer(s) (0.1/0.2) in een akoestisch imperfecte ruimte ... 59900
    Meer info Toevoegen

Video