Naar boven
Aanbevolen
SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontwo... 7900
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 5695
SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor Ideaal voor drukke draadloze omgevingen. SVS SoundPath Tri-Band Wireless Audio Adapter is geoptimaliseerd voor drukke draadloze omgevingen en breid... 20900

Ook voor VS PB16 Ultra Subwoofer Zwart Black Oak natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS PB16 Ultra Subwoofer Zwart Black Oak
Via SVS’s smartphone Apple® of Android® app heeft u volledige controle. Deze SVS PB-16 combineert een 40,6 cm woofer met een flinke 1500-watt versterker die de meest veeleisende bassen in uw favoriete muziek en films moeiteloos laat horen.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Prachtig mooi en warm laag

De SVS PB16-Ultra is een subwoofer uit de gepoorte subwoofer reeks van SVS. Dit ontwerp combineert een 40,6 cm woofer met een flinke 1500-watt versterker die de meest veeleisende bassen in uw favoriete muziek en films moeiteloos laat horen.

Innovatief 

De SVS PB16-Ultra beschikt over de grootste driver ooit in een SVS subwoofer gebruikt. Deze lichtgewicht, maar solide woofer is verbonden met een 20, 3cm spraakspoel.Het resultaat: een nauwkeurige frequentierespons.

Kracht & uitstekende prestaties

Het vraagt om kracht om zo’n massale woofer aan te sturen, de ingebouwde Sledge STA-1500D versterker neemt deze taak tot zich. In tegenstelling tot veel Klasse D versterkers kan Sledge STA-1500D met zijn discrete MOSFET-uitgangen ongelooflijke hoeveelheden stroom leveren, waardoor de 40.6 cm woofer uitstekend presteert.

Analog Devices digitale signaalverwerker 

Een geavanceerde Analog Devices digitale signaalverwerker word ingezet om al deze kracht onder controle te houden.

Smartphone Apple® of Android® app

Doormiddel van de SVS’s smartphone Apple® of Android® app heeft u volledige controle over de SVS PB-16.

Fine tunen

PB16-Ultra heeft drie digitale parametrische EQ’s met instelbare frequentie, cut / boost en Q-waarden. Om aanpassingen makkelijker te kunnen uitvoeren verplaatste SVS het LED display naar de voorkant van de subwoofer. De PB-16 beschikt over een stereo line-level RCA plus een gebalanceerde XLR-ingang en uitgang voor flexibele connectiviteit.

Optioneel SoundPath Subwoofer Isolation System

Het SVS SoundPath-subwoofer-isolatiesysteem werkt met bijna elk merk en model van subwoofer om de bass-prestaties te verbeteren en tegelijkertijd vloer- en muurtrillingen, artefacten en klachten van buren of kamergenoten te verminderen. Het ontkoppelen van een subwoofer van de vloer resulteert in een inherent strakkere en mooiere bas.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound PB-16 Ultra Subwoofer bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar

  • Antimode X2 Antimode X2 Met de X2 corrigeert u één paar full-range luidsprekers + subwoofer (2.0/2.1) of alleen subwoofer(s) (0.1/0.2) in een akoestisch imperfecte ruimte ... 59900
    Meer info Toevoegen