Naar boven

Ook voor SVS PC2000 Subwoofer Zwart Piano Gloss natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS PC2000 Subwoofer Zwart Piano Gloss
De DSP-versterker van deze SVS PC2000 Zwart Piano Gloss heeft 500 Watt vermogen en de subwoofer heeft 12’-inch driver. Bassen klinken helder en strak, zonder ongewenste trillingen. Op deze wijze krijgen uw films en muziek een krachtige basweergave.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

500 Watt versterker en 12" inch driver

De cilindervormige PC-2000 subwoofer van het Amerikaanse SVS is voorzien van een 500 watt versterker en 12’-inch driver.

Mooi, strak en compact design

Met een footprint van 16.5-inch is deze eenvoudig te plaatsen. Ook levert de PC-2000 kwalitatief uitstekende prestaties door de toegepaste basreflexpoort. Het mooie design van deze SVS subwoofer heeft een lengte van 340 millimeter, waarin de 12-inch down-firing driver naar het vloeroppervlak is gericht.

DSP-versterker heeft 1100+ Watt piekvermogen

Onderaan de subwoofer zijn elastomeer voeten aangebracht, waardoor de PC-2000 van de ondervloer wordt ontkoppeld. De DSP-versterker heeft 1100+ Watt piekvermogen. Bassen klinken helder en strak, zonder ongewenste trillingen. Op deze wijze krijgen uw films en muziek een krachtige basweergave.

Beste driver en motor

Er gingen tientallen prototypes vooraf aan het uiteindelijke ontwerp van deze PC-2000 subwoofer. Door uitvoerig te testen heeft SVS uiteindelijk een van de beste drivers en motor assemblages in de actieve subwoofer verwerkt. Zo beschikt de 12-inch down-firing driver uit de 2000-Series over twee hoogwaardige ferriet-magneten en een FEA-geoptimaliseerde motor voor storingsvrije prestaties. 

Digital Signal Processor (DSP) 

De geavanceerde Digital Signal Processor (DSP) heeft een reeks filters, volume-, versterkings-, en faseregelaars. SVSound heeft het bereik van de PC-2000 gemeten tussen  17 tot 270 Hz +/- 3dB. Verder beschikt de subwoofer over een stereo line-level RCA-ingangen en een 80Hz high-pass filter uitgang. Aan de achterzijde is plaats gemaakt voor de 4-inch high-flow basreflexpoort. 

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound PC-2000 subwoofer bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering Subwoofer
Subwoofer vermogen (RMS)500W
1100+ Watt piekvermogen
Diameter woofer (inch) 12"
Subwoofer minimale frequentie 16Hz
Subwoofer maximale frequentie 260Hz
Versterking subwoofer Actief
Luidsprekeraansluiting Mono Tulp
Hoogte 887mm
diameter 418mm
Gewicht 22,7kg