Naar boven

Ook voor SVS Prime Wireless Speaker System White Gloss natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Wireless Speaker System (set van 2) Whit
In totaal vier 50 Watt klasse D-versterkers zorgen voor aandrijving van het tweewegsysteem. De ingebouwde DA-converter in Prime Wireless Speaker System verwerkt signaal tot 24-bit/192 kHz. Ook is ondersteuning aanwezig van de DTS Play-Fi-app, direct via wifi, via het display op het voorpaneel of via Amazon Alexa.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Prime Wireless Speaker System (set van 2)

Het is een master/slave-systeem, dat wil zeggen dat de ene luidspreker versterkers en verbindingselektronica aan boord heeft en deze wordt met een kabel verbonden met de andere luidspreker die verder niets aan boord heeft, behalve twee drivers. Voeding komt vanuit het stopcontact. Muziek via wifi, bluetooth, RJ45, een optische aansluiting, kleine jackplug-aansluiting of cinch

Vier 50 Watt klasse D-versterkers

In totaal vier 50 Watt klasse D-versterkers zorgen voor aandrijving van het tweewegsysteem. Het frequentiebereik loopt van 52 Hz tot 25 kHz. De ingebouwde DA-converter verwerkt signaal tot 24-bit/192 kHz. Voorts is ondersteuning aanwezig van de DTS Play-Fi-app, direct via wifi, via het display op het voorpaneel of via Amazon Alexa.

Play Fi app

Play-Fi-app biedt toegang tot muziekstreamingdiensten en afspeellijsten, internetradio en lokale opslag vanaf elke smartphone of tablet, evenals de mogelijkheid om audio te beheren van maar liefst 32 compatibele producten in 16 zones.

Subwoofer lijn  uitgang en USB Poort

Het luidsprekersysteem biedt ook een standaard subwoofer lijnuitgang, terwijl een usb-poort SVS's SoundPath draadloze audioadapter voor draadloze subverbinding accepteert. De usb-poort kan ook worden gebruikt voor het opladen van mobiele apparaten.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVS Prime Wireless Speaker System bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Frequency Response: 52Hz-25kHz (±3 dB)
Gewicht totaal 9.27kg / 20.44lbs
Driver
1” Aluminum Dome Tweeter
4.5" Midrange Driver
Versterker
Dual Class-D Power Amps for Discrete Driver Bi-amplification
200 watt (50 watt x 4) RMS Power
Digital controlled tweeter-to-woofer crossover: 2kHz (12dB/octave slope)
Input/output specs
Left/Right RCA Input Impedance: 20K
3.5mm Aux Input Impedance: 20K
Optical Input: S/PDIF receiver works at a wide range of sampling frequencies between 18 kHz and 96 kHz
Subwoofer Output: 2V Auto Detecting Low Pass Filter: An active Low Pass Filter at 80Hz is engaged when subwoofer detected
Algemeen
Power Supply: Auto Switching 100 – 120V / 220 – 240V, 50/60Hz
Fuse: 15A/250V
Stroomkabel
Standard Active-Passive Speaker Interconnect Cable: 3m / 10ft