Naar boven

Ook voor SVSound Prime Wireless Soundbase natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVSound Prime Wireless Soundbase
De 300 watt (150-watt x 2) -versterker levert voldoende power om moeiteloos alle luidsprekers volledig te besturen. Draadloze audiostreaming met hoge resolutie, geavanceerde connectiviteit en slimme bediening naar bestaande luidsprekers via de SVSound Prime Wireless SoundBase draadloze streamer.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Draadloze audiostreaming, geavanceerde connectiviteit en slimme bediening

Draadloze audiostreaming met hoge resolutie, geavanceerde connectiviteit en slimme bediening naar bestaande luidsprekers via de SVSound Prime Wireless SoundBase draadloze streamer. 

Genoeg kracht 

Gebruik de line level output om ieder tweekanaals of home theater-audio systeem om te zetten in een draadloze muziek zone. SVS Prime Wireless SoundBase heeft genoeg vermogen om conventionele luidsprekers optimaal te laten werken en is geavanceerd om ze om te zetten in een slimme draadloze muziek zone.

192 KHz / 24-bit DAC 

De 300 watt (150-watt x 2) -versterker levert voldoende power om moeiteloos alle luidsprekers volledig te besturen, zodat u een ongekende helderheid ervaart. Ook zorgt de 192 KHz / 24-bit DAC voor een prachtig digitaal signaalpad zonder compromissen, ongeacht het bronmateriaal. Verder is Bluetooth met aptX en AAC aanwezig voor draadloze audiostreaming met de hoogste resolutie vanaf elke smartphone of tablet. De directe WiFi-verbinding zorgt voor een ononderbroken high-res audiostreaming via DTS Play-Fi.

300Watt vermogen

Luidsprekers aansluiten op de Prime Wireless SoundBase en u krijgt vervolgens 300 watt (150 watt x 2) aan vermogen, terwijl u geniet van high-resolution draadloze audiostreaming via uw  favoriete streamingdiensten, afspeellijsten en meer.

Draadloos en een hoge resolutie

Met de SVSound Prime Wireless SoundBase bent u voorzien van draadloze audiostreaming met een hoge resolutie, muziekweergave in meerdere ruimtes in huis naar uw bestaande AV-systeem door de soundbase via de lijnuitgang op een AV-receiver aan te sluiten.

Audiofiele kwaliteitstechnologie

De Prime Wireless SoundBase beschikt over een indrukwekkend scala aan audiofiele kwaliteitstechnologie, aansluitingen en besturingsopties die hem een geweldige veelzijdigheid bieden als een hoogwaardige AV-component. 

Compact en stijlvol

Sluit passieve luidsprekers aan om de voordelen van draadloze audiostreaming met hoge resolutie, moeiteloos vermogen en slimme besturing te ontgrendelen, of gebruik het SoundBase bronapparaat met een ontvanger of tweekanaals systeem op plekken waar meeslepend geluid gewenst is. Bovendien is hij compact en stijlvol genoeg om overal in huis te plaatsen.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound Prime Wireless Soundbase bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Afmetingen 
76.20mm (H) X 231.07mm (W) X 197.80mm (D)
3" (H) X 9.10" (W) X 7.88" (D)
Afmetingen (inclusief verpakking)
171mm (H) X 311mm (W) X 311mm (D)
6.73" (H) X 12.24" (W) X 12.24" (D)
Gewicht
2.22kg / 4.89lbs
Specs
Bandwidth: 10Hz-20kHz (±1 dB)
SN Ratio: 90dB @1V input, 2 x 150W output
Power Amp: 300 watts RMS (150 watts x 2 into 4ohm)
Input en output specificaties
Left/Right RCA Input: Input Impedance: 20K
3.5mm Aux Input: Input Impedance: 20K
Toslink Optical Input: Input Impedance: 75Ω
Subwoofer output: 2V MAX
Left/Right RCA Output: 2V MAX
Front 3.5mm headphone output: 1V@32Ωmax
Stroom
Switch Mode Power Supply: Auto Switching 100 – 120V / 220 – 240V, 50/60Hz
Fuse - 6.3A/250V
Stroomkabel