Naar boven

Ook voor SVS Prime Tower Black Piano Gloss natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Tower Black Piano Gloss
Prime Tower van SVS biedt een fantastische luisterervaring die aanvoelt of u daadwerkelijk erbij bent. De weergave van dialoog en zang is helder en ook de lage tonen van bassen klinken optimaal door dubbele 6.5-inch woofers.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Indrukwekkend, nauwkeurig en helder 

Nauwkeurigheid, helderheid, overweldigende en indrukwekkende bassen komen samen in de innovatieve en geavanceerde 3.5-weg vloerstaande luidspreker van dit Amerikaanse merk. De Prime Tower van SVS biedt een fantastische luisterervaring die aanvoelt of u daadwerkelijk erbij bent. Bij een concert of filmopname, ongeacht of u films kijkt of naar uw favoriete muziek luistert. De weergave van dialoog en zang is helder en ook de lage tonen van bassen klinken optimaal door dubbele 6.5-inch woofers. De gedetailleerde aluminium dome tweeter en de midrange driver zorgen voor een krachtig en dynamisch geluid. 

SoundMatch crossover technologie

Door het gebruik van 3.5-weg SoundMatch crossover technologie beschikt SVS Prime Tower over diverse crossover punten voor iedere woofer, waardoor de bass goed wordt weergegeven en er een mooie overgang naar midrange ontstaat. Frequenties van lagere tonen worden geanalyseerd en gecorrigeerd waar nodig is, zodat de bas altijd gelijk loopt met de midrange en hoge tonen.

4.5-inch midrange drivers

De 4.5-inch midrange drivers is ontworpen voor perfecte akoestische prestaties en is afzonderlijk in de behuizing geplaatst in een afgesloten compartiment. SVSound kiest voor deze ophanging van de driver om een zeer heldere en accurate midrange neer te zetten zonder enige kleuring van het geluid. 

Dubbele 6.5-inch woofers

Het materiaal waaruit de conus is vervaardigd is extreem licht en heeft een hoge stijfheid, waardoor er een cruciale platte frequentierespons ontstaat. Ook verzorgen dubbele 6.5-inch woofers voor een diepe en sprekende basweergave die impact van instrumenten baslijnen en geluidseffecten benadrukt. 

Een diepe, krachtige en accurate bass

Beide woofers hebben een apart intern compartiment in de behuizing met een eigen frequentie voor het afstemmen van de basreflexpoort. Het resultaat: een diepe, krachtige en accurate bass die je hoort en voelt. Bovenaan heeft Prime Tower de 1-inch aluminium dome tweeter die over de juiste mate van stijfheid, efficiëntie en lichtheid beschikt om kraakheldere hoge tonen te produceren.

Indrukwekkend

SVSound Prime Tower is gebouwd voor indrukwekkende prestaties. Van premium drivers en SoundMatch crossover tot het dikke klankbord en de stevige constructie. De vloerstaande 3.5-weg luidspreker oogt robuust en slank met het rechthoekige design dat aan de voorzijde schuin afloopt. Aan de voorkant twee woofers, midrange driver en tweeter. Alle drivers zijn onder elkaar gepositioneerd in uit MDF vervaardigde behuizing. 

Zwart hoogglans pianolak of zwart eiken

De Prime Tower heeft een afmeting van 200 x 930 x 295 millimeter en is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: zwarte hoogglans pianolak of zwart eiken fineer.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVS Prime Tower bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Afmetingen (B x H x D) (in mm) 20 x 93 x 29,5 cm
Type speaker 3,5-weg
Bass reflex 
Maximale belastbaarheid (in Watt) 250
Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 20-250
Nominale impedantie (in Ohm) 8
Gevoeligheid (in dB) 87
Frequentiebereik (in Hz) 30 - 25.000
Woofer diameter (in mm) 6.5"