Naar boven

Ook voor SVS Prime Pinnacle Tower Black Piano Gloss natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Pinnacle Tower Black Piano Gloss
Een vloerstaande speaker van wereldklasse, Prime Pinnacle beschikt over een geheel nieuwe driverarray met een 5,25-inch middentoner, drie 6,5-inch woofers ondergebracht in afzonderlijke gepoorte subbehuizingen en een hoogwaardige 1-inch aluminium dome-tweeter.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

"Een nieuwe SVS-vloerstaande luidspreker voorzien van een nieuwe driverarray, trickle-down technologie van de referentie Ultra Series-luidsprekers en prestaties die zowel veeleisende audiofielen als fans van homecinema zullen verrassen", aldus het Amerikaanse SVS.

Audiofiele verfijning en muzikaliteit

Deze fabrikant van luidsprekers, subwoofers en audio-accessoires, heeft SVS Prime Pinnacle-luidspreker gepresenteerd. Deze vloerstaande luidspreker is volgens het merk de ultieme uitdrukking van wat SVS wilde bereiken met zijn Prime Series-luidsprekers, Prime Pinnacle biedt audiofiele verfijning en muzikaliteit zonder een groot dynamisch bereik op te offeren; diepe, moeiteloze bas en alle opwinding van een luidspreker van wereldklasse.

Midden

Prime Pinnacle beschikt over een geheel nieuwe driverarray met een 5,25-inch middentoner, drie 6,5-inch woofers ondergebracht in afzonderlijke gepoorte subbehuizingen en een hoogwaardige 1-inch aluminium dome-tweeter. 

De middentoner van de Prime Pinnacle bevat een glasvezelcomposiet conus en andere ontwerpelementen van de referentie SVS Ultra Series-luidsprekers om een uitgebreid geluidsbeeld te garanderen met nauwkeurigheid, slam en impact.

Woofers bieden een krachtige output en indrukwekkende lage frequentie-uitbreiding

Het trio van woofers in de Prime Pinnacle levert een krachtige output en indrukwekkende lage frequentie-uitbreiding om de basis te leggen voor uw beleving van films en muziek. De Om de sensatie en opwinding van filmische kaskrakers over te brengen, en toch verfijnd genoeg om een basgitaarsnaar en subtielste muzikale details met overtuigend realisme tot leven te brengen, levert Prime Pinnacle een gedurfde luisterervaring op volledig gebied met alle audio-inhoud. Door het gebruik van drie 6,5-inch woofers met elk een eigen 2-inch poort.

Compromisloos

Drie unieke afstemmingsfrequenties en afzonderlijke subbehuizingen voor het trio van 6,5-inch woofers belichamen de compromisloze aanpak die met Prime Pinnacle is genomen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat alle drivers naadloos op elkaar aansluiten voor een zijdezachte overgang van de midrange naar de woofers, evenals een nauwkeurige frequentierespons, audiofiele verfijning en een hoge snelheid in transiënten; zonder in te boeten aan diepe, ruimte-energieke bas.

Glasheldere hoogtepunten met levensecht realisme 

Glasheldere hoogtepunten met levensecht realisme komen voort uit de 1-inch aluminium dome-tweeter. Licht en efficiënt, de luchtige presentatie van de tweeter onthult moeiteloos muzikale en filmische details met onfeilbare helderheid, zelfs bij een hoog volume. 

Diffuser

De FEA-geoptimaliseerde diffuser zorgt voor een brede verspreiding voor een breed en overtuigend geluidsbeeld met een nauwkeurige frequentiekarakteristiek op en buiten de as, zodat iedereen in een thuistheater of luisterruimte dezelfde audio-ervaring van wereldklasse krijgt.

SoundMatch drieweg cross-over

Uniek voor SVS, de SoundMatch drieweg cross-over is zo gestemd dat elke driver, van tweeter tot middentoner en middentoner tot woofers, naadloos past op een uitgebreide soundstage met nauwkeurige frequentierespons, precieze beeldvorming en de grootste “sweet spot” mogelijk. De topologie van de cross-over komt overeen met alle SVS-luidsprekers, dus de Prime Pinnacle is qua timbre afgestemd en kan worden geïntegreerd met elke luidspreker van de befaamde Prime of Ultra-serie.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding.
Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVS Prime Pinnacle Tower bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Frequency Response

Rated bandwidth: 29 Hz-25 kHz (±3 dB)

Nominale impedance: 8 ohms

Sensitivity: 88 dB (2.83V @ 1 meter full-space, 300-3kHz)

Recommended amplifier power: 20-300 watts


Speaker Specs:

Vloerstaande Pinacle Tower Loudspeaker

Black ash and piano gloss black finish uitvoeringen

5-way binding posts

Triple 2” wide-flared rear-firing ports

Cloth grille with pin/cup retention system

Cabinet Dimensions: 40.5" (H) X 8" (W) X 13.4" (D)

Overall Dimensions: 41.1" (H) X 8" (W) X 13.9" (D) (includes grille, feet and binding posts)

Weight Packaged: 66 lbs (29.9 kg)

Weight Unboxed: 57.1 lbs (25.9 kg)


Driver Specs:

1” Aluminum Dome Tweeter:

FEA-optimized diffuser for airy and unveiled presentation

Aluminum dome for exceptional transient response


Triple 6.5” Woofers:

Long stroke motor and suspension for high output

Polypropylene cone for excellent stiffness/mass ratio and pistonic behavior

Aluminum shorting ring to reduce gap inductance, lower distortion, and enhance high frequency response

Cast ABS-fiberglass composite basket ensures precision component alignment and excellent thermal transfer

Vented voice coil former minimizes air compression artifacts


5.25” Midrange Driver:

Composite glass-fiber cone with excellent stiffness/mass ratio for high sensitivity and pistonic behavior beyond pass band

Aluminum shorting ring to reduce gap inductance, lower distortion, and enhance high frequency response

Cast ABS-fiberglass composite basket ensures precision component alignment and excellent thermal transfer

Vented voice coil former minimizes air compression artifacts

Video