Naar boven

Ook voor Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 Zwart
Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 Zwart is een compacte allround systeemcamera waarmee je zowel perfecte foto’s maakt als fantastische video’s opneemt. Hij stelt razendsnel scherp, in slechts 0.02 seconde. Eye Autofocus ziet waar het oog van jouw onderwerp is en stelt daarop scherp.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Sensor: aps-c | Resolutie: 24.2 megapixel | Objectief: 16-50mm f/3.5-5.6 / fullframe-equivalent: 24-75mm | Beelden per seconde: 11 | Video: 4K (30, 25, 24fps) | Scherm: kantelbaar (boven/onder) touchscreen | Gewicht body: 396gr | Bekijk ook de productvideo van Sony

Perfecte foto en fantastische video

De Sony A6100 is een compacte allround systeemcamera waarmee je zowel perfecte foto’s maakt als fantastische video’s opneemt. Hij stelt razendsnel scherp, in slechts 0.02 seconde. En hij heeft oogdetectie voor mens en dier aan boord.

Favoriet

Al lange tijd zijn de aps-c camera’s uit de A6000-lijn van Sony favoriet onder fotografen. Goede recensies en veel awards. Met deze Sony A6100 is de verwachting dat het niet anders zal zijn. Velen verwachten dat dit een populaire camera wordt in het middensegment.

Perfecte autofocus

Sony is sterk in autofocus, en dat zie je terug in de Sony Alpha A6100. Razendsnel scherpstellen en het kan automatisch het oog van je onderwerp in focus houden. Ook bij video bewijst deze uitmuntende autofocus z’n diensten: je neemt in 4K op terwijl de A6100 je onderwerp scherp blijft volgen.

Oogdetectie, ook van je kat of hond

Eye Autofocus, een paradepaardje van Sony. Eye Autofocus ziet waar het oog van jouw onderwerp is en stelt daarop scherp. Hierdoor krijg je veel betere, sprekende portretten. En niet alleen van mensen, maar ook van dieren.

Je onderwerp volgen

Touchfocus. Tik op het LCD-display op je onderwerp. De camera houdt dat onderwerp door Real-time tracking steeds scherp in beeld. Deze functie kun je bij foto en video gebruiken.

Kleurrijke 4K-video

De Sony A6100 filmt in 4K met 30 beelden per seconde. Hij gebruikt hiervoor alle informatie die de sensor beschikbaar heeft. Er is dus geen sprake van opgeschaalde videobeelden maar echt 4K.

Sony A6100 Creatief met video, ook voor vloggers

Met de videofeatures van de A6100 kun je je creatief uitleven. Je maakt unieke video's door slow motion -beelden te gebruiken. Of maak eens een timelapse. Ook voor vloggers is de A6100 een uitstekende camera door het kantelbare display en de microfoonaansluiting.

Direct op social media

Ook heeft de camera wifi waardoor je met de Sony app op je smartphone of tablet snel je beelden deelt. En die beelden zijn meteen geschikt voor bijvoorbeeld Instagram of Snapchat door de 1:1 aspectratio toe te passen.

Levensechte (huid)kleuren

De toprange van Sony, zoals de A9- en A7-camera’s zijn bekend en gewaardeerd om de schitterende weergave van kleuren. En die feature is nu ook beschikbaar op de A6100. Huidkleuren worden prachtig natuurlijk weergegeven. 

(Camera)Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Sony camera bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Sony producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties


Perfecte 24.2 megapixel sensor
Neem 4K video's op met 30fps
Zeer gevoelig: ISO uitbreidbaar tot 51.200
Kwaliteitsvideo: 4K met 30fps
Schiet 11 beelden per seconde
Compact formaat

Wat zit er in de doos?

Sony A6100 Body
Sony NEX 16-50mm f/3.5-5.6 objectief
Lensdoppen
Bodydop
NP-FW-50 accu
AC adapter
Eyecup
Micro USB-kabel
Schouderriem

Video