Naar boven

Ook voor KEF KF92 Subwoofer bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: KEF KF92 Subwoofer
KF92 is een subwoofer die is ontworpen om diepe en snelle bassen te leveren. 1000 Watt immens vermogen drijft twee 9-inch drivers aan in een force cancelling opstelling. Geoptimaliseerd met KEF's Music Integrity Engine ™, levert KF92 ongelooflijke diepte, dynamiek en detail.
Merk:
KEF
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Discover detail in the deep | Bij het toevoegen van nuance aan een contrabas of een impact van een body-shaking explosie, zet een KEF-subwoofer niet alleen de lucht in beweging, u voelt de overweldigende weergave. KEF-subwoofers zijn ontworpen om diep te gaan en het detail te onthullen dat muziek en films tot leven brengt.

Perfect balance

Twee basdriver zijn ruggelings aan elkaar bevestigd, in een force-cancelling ontwerp. Dit heft reactiekrachten op en minimaliseert daardoor de krachten op de behuizing. Deze configuratie helpt bij het leveren van een geluidsdruk tot 110dB; een enorm volume uit zo'n kleine behuizing.

Effortless dynamics

Het hebben van twee units betekent twee spreekspoelen, wat betekent dat warmte veel gemakkelijker wordt afgevoerd. Voeg dat toe aan de geventileerde drivertechnologie van deze KEF en KF92 biedt een lagere vervorming en een breed dynamisch bereik.

Bespoke bass

De twee 9-inch KEF-basunits zijn speciaal ontworpen voor de KF92. Ze beschikken over een hybride aluminium / papieren conus en een enorme magneetsterkte aan een spreekspoel met vrije beluchting. Ze bieden een te verwaarlozen lage vervorming en precisie, zelfs bij grote volumes.

Music Integrity Engine™

KEF's onderzoek naar digital sound processing - Music Integrity Engine - is het brein achter KF92. Intelligent Bass Extension optimaliseert het samenspel tussen versterker, drivers en behuizing, terwijl de optimale EQ een naadloze integratie in elke kamer mogelijk maakt.

Turn up the power

De 1000 W klasse D-versterking van de KF92 (2 x 500 W voor elke driver) zorgt voor een enorm vermogen. Maar ze leveren ook een ongelooflijke controle, wat de nauwkeurigheid van de timing en dynamisch bereik verbetert, voor een meer gedetailleerd geluid, dichter bij dat wat je in de studio hoort.

More bass, less space

De compacte, gesloten behuizing verbetert de flexibiliteit van positionering, evenals de snelheid en helderheid van de weergave. Het prachtige low profile koellichaam zorgt ervoor dat de hardwerkende elektronica optimale koeling krijgt.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw KEF bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw KEF producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

AFMETINGEN (H X B X D) INCL. ACHTER PANEEL EN VOETEN 352.5 x 330 x 360.5mm
GEWICHT 20 Kg
ONTWERP Force cancellation
DRIVE UNITS 2x9" drivers
VARIABLE LOW PASS FILTER 40Hz – 140Hz, LFE
INGANG
RCA phono sockets Speaker level inputs
VERMOGEN 1000W
LICHTNET AANSLUITING 100-240 V, 50/60 Hz
MAX LUIDHEID 110dB
FREQUENTIE BEREIK (-3DB) 11Hz - 200Hz
VERSTERKER TYPE Ingebouwd Class D
VERSTERKER VERMOGEN 1000W RMS (2 x 500W RMS)

Video