Naar boven

Ook voor KEF Q250C Center speaker bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: KEF Q250C Center speaker
Deze center speaker Q250C beschikt over de kenmerkende Uni-Q driver van KEF en kan zonder een achterpoort gemakkelijk in een kast worden geplaatst, voor een indrukwekkende weergave van het geluid.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Formaat

Grootte is van vitaal belang bij het matchen van middenkanalen. Daarom is de Q250C, een 2-weg center kanaal luidspreker, de perfecte partner voor kleinere modellen uit de Q-serie.

Uni-Q Driver-array

De middenkanaalluidspreker Q250C beschikt over de kenmerkende Uni-Q driverarray van KEF en kan zonder een achterpoort gemakkelijk in een kast worden geplaatst. De kenmerkende innovatie van KEF plaatst de tweeter in het akoestische midden van de middenkegel, waardoor het akoestische ideaal van een enkele puntbron dichter dan ooit bij realisatie komt. Het resultaat is een meer gedetailleerd, nauwkeuriger driedimensionaal geluidsbeeld, dat gelijkmatiger over de kamer is verspreid dan mogelijk is met een conventionele luidspreker. 

Uni-Q-geluid naar een hoger niveau

Het ontwerp van de midrange-kast met gesloten box vermindert de belasting van de Uni-Q midrange-conus, verhoogt de helderheid en detail en levert een schonere, krachtigere bas.

Met de toevoeging van de gedempte tweeter-laadbuis die zorgt voor een zachte beëindiging van het geluid geproduceerd vanaf de achterkant van de tweeter, worden de lagere treble-prestaties drastisch verbeterd en zorgt een nieuwe indringer met lage vervorming op de crossover voor een schonere basweergave.

Opnieuw ontworpen basdrivers

Low-frequency (LF) -drivers hebben nu een grotere roll-surround, samen met een nieuwe spiderophanging voor schonere bassen bij hoge volumes. Een nieuwe kegelstructuur verbetert de helderheid van de middentonen en verbeterde Auxiliary Bass Radiators (ABR's) met een nieuwe surround- en achtervering levert een beter gecontroleerde en indrukwekkendere bas.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw KEF bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw KEF producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk KEF
Serie Q serie
Type speaker passief
Principe 2½-weg
Ontwerp bassreflex
Frequentiebereik 57 - 50.000 Hz
Wisselfrequentie(s) 2.500 Hz
Belastbaarheid10 - 100 watt
Gevoeligheid87 dB
Nominale impedantie 8 ohm
Aansluiting Single wiring
Drive units
Tweeter 1" (25mm) Alu dome HF
Midrange 6,5" (165mm) Alu Uni-Q
Bass 2x 5,25" (130 mm) Alu ABR
Fysieke eigenschappen
Uitvoering zwart
Afwerking mat
Afmetingen (BxHxD)525x180x214 mm
Gewicht 7,5 kg
EAN 0637203217777

Video