Naar boven

KEF B2 Muurbeugels (voor Q150 & Q350) per paar

Art.nr: KEF B2 Muurbeugel (voor Q150 & Q350)
Met de B2-muurbeugels kunt u de boekenplankluidsprekers van de Q-serie eenvoudig monteren voor een nog betere integratie in uw thuisomgeving.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met de B2-muurbeugels kunt u de boekenplankluidsprekers van de Q-serie eenvoudig monteren voor een nog betere integratie in uw thuisomgeving.
 

Decorate your wall with sound

KEF B2 muurbeugel is ontworpen voor gebruik met KEF Q-serie modellen Q150 en Q350. Een stevige beugel wordt rechtstreeks op de achterzijde van de luidspreker geschroefd, waardoor een bijna vlakke montage tegen de muur mogelijk is. Een rubberen balk beschermt zowel de muur als de luidspreker, terwijl de optimale luidsprekerpositie wordt behouden.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw KEF muurbeugel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw KEF producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

AFMETINGEN Muurbeugel: 39mm x 148mm x 28mm, Rubber: 20mm x 60mm x 26mm

GEWICHT Beugel: 0.33kg elk, Rubber: 32gr elk
 
COMPATIBLE MODELLEN: Q350, Q150
 
LEVERING 1 paar
 
KLEUR Zwart

LET OP De bij dit product op de foto's afgebeelde speaker(s) worden niet meegeleverd.

Video