Naar boven
Aanbevolen
Sandisk Micro SDHC 32GB Extreme Pro 95MB/s UHSI U3 Sandisk Micro SDHC 32GB Extreme Pro 95MB/s UHSI U3 Micro SD Extreme Pro Max. Dataoverdrachtsnelheid: 95 MB/s UHS Standard: UHS-I Speed Class 3 + Adapter UHS Speed Class 3 3995
Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 Zwart Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 Zwart Sony A6100 + 16-50 mm f/3.5-5.6 Zwart is een compacte allround systeemcamera waarmee je zowel perfecte foto’s maakt als fantastische video’s opneem... 78900
Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 2895

Ook voor Sony a6600 Body bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Sony A6600 Body
Sony α6600 eersteklas APS-C-camera met E-bevestiging biedt alles wat u nodig hebt in praktisch elk scenario: snelle autofocus, constante beeldstabilisatie, hoogwaardige beeldkwaliteit, een krachtige batterij en filmopnamen in 4K HDR (HLG).
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Sony α6600 eersteklas APS-C-camera met E-bevestiging biedt alles wat u nodig hebt in praktisch elk scenario: snelle autofocus, constante beeldstabilisatie, hoogwaardige beeldkwaliteit, een krachtige batterij en filmopnamen in 4K HDR (HLG)


Breed autofocusgebied, snelle autofocus en stabiele onderwerptracking

De scherpstelpunten bedekken circa 84% van het beeldbereik. De snelle hybride autofocus combineert het beste van autofocus met fasedetectie en autofocus met contrastdetectie en levert daarmee een responstijd van 0,02 seconden2. Bij bewegende onderwerpen worden AF-punten dicht bij het onderwerp geactiveerd voor nauwkeurige tracking.

Snel continu fotograferen met AF/AE tot 11 fps

Maak foto's met tot 11 fps3 met minimale weergavevertraging, en 8 fps3 met liveweergave in snelle reeksen van 1164 foto's in JPEG (standaard) per keer. Met uw instellingen duidelijk weergegeven in de elektronische zoeker en een vrijwel realtime scherm maakt u nóg betere actiefoto's.

Vredig continu fotograferen

Wanneer absolute stilte geboden is, kunt u foto's maken met maximaal 8 fps5 zonder sluitergeluid, zelfs in AF-C-modus. Door dit te combineren met realtime eye-autofocus of realtime tracking, krijgt u talloze fotografieopties tot uw beschikking.

Realtime tracking en realtime eye-autofocus

Tracking in een oogwenk geactiveerd 
Activeer realtime tracking door de sluiter half in te drukken of door het onderwerp aan te tikken. U kunt 'Tracking On' (Volgen aan) ook toewijzen aan een toets en die indrukken om te beginnen met tracken.

Onderwerpen tracken met kunstmatige intelligentie

De trackingsystemen van de camera benutten unieke op AI gebaseerde onderwerp herkenningstechnologie. Deze algoritmes verwerken ruimtelijke gegevens als kleur, patroon (helderheid) en afstand (diepte), en tracken het oog en het gezicht van het onderwerp — in realtime en op hoge snelheid.

Real-time eye-autofocus voor dieren

Dezelfde algoritmes voor oogdetectie die zorgen voor geweldige portretten van mensen zijn nu ook aangepast voor dieren, zodat u prachtige dierenportretten en natuuropnamen kunt maken.

Activering realtime tracking met Touch Tracking

Met de Touch Tracking-functie hoeft u alleen maar het scherm aan te raken om realtime tracking voor foto's en films te starten.

Horizontale en verticale assen

Compenseer camerabewegingen in horizontale en verticale richting, die vooral optreden bij hoge vergrotingsfactoren, zoals bij macrofotografie.

Rolcompensatie

Compenseer roterende bewegingen, die vooral optreden bij langdurige opnamen zonder statief. 

Zo werkt optische beeldstabilisatie

Het vijfassige mechaniek voor beeldstabilisatie uit onze vermaarde full-framecamera's is omgevormd tot stabilisatie-unit voor de APS-C-sensor van de α6600. De unit benut een nauwkeurige gyrosensor om camerabewegingen langs vijf verschillende assen te detecteren en compenseren: hoekbewegingen (pitch en yaw) en horizontale, verticale en roterende bewegingen, voor stabilisatie gelijk aan een sluitertijd van 5 stops9 minder.

Hoge beeldkwaliteit dankzij kwaliteitsontwerp

Exmor™ APS-C CMOS-sensor en de nieuwste BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
De APS-C-beeldsensor met 24,2 megapixels10 vangt licht uiterst efficiënt op, heeft een groot gevoeligheidsbereik en werkt bij zelfs hoge ISO-instellingen vrijwel geruisloos. In combinatie met de nieuwste BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor ontstaan er uiterst heldere afbeeldingen met uitstekende textuurkwaliteit.

Levensechte filmopnamen in 4K HDR (HLG)

Veel mogelijkheden voor filmopnamen

Vertraagde en versnelde opnamen

De camera biedt vertraagde (tot 5x) en versnelde (tot 60x) opnamemogelijkheden en de mogelijkheid tot Full HD-video met 120 fps om in postproductie hoogwaardige slowmotionbeelden te creëren13.

Krachtig, betrouwbaar, veelzijdig 

Z-batterijen met hoge capaciteit voor langdurig opnemen
Voor langere fotosessies is de α6600 uitgerust met de krachtige batterij die ook is geïntroduceerd bij veel van onze full-frame camera's15, maar tegelijkertijd blijft de slanke vormgeving behouden.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Sony a6600 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Sony producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Snelle en betrouwbare autofocus
Ingebouwde beeldstabilisatie
24.2 megapixel APC-C sensor
4K video met HDR en S-Log
In 0.02 seconden scherpstellen
Lange batterijduur
11 beelden per seconde
Automatisch scherpstellen op het oog van mensen en dieren
Real-time tracking van onderwerp bij foto en video
Geschikt voor vloggen door kantelbaar display en microfoon-aansluiting
Levensechte (huids)kleur reproductie

Wat zit er in de doos?

Bodydop
NP-FZ100 accu
AC-adapter
Eyecup
Micro USB-kabel
Schouderriem

Kijk ook eens naar

Video