Naar boven

EZVIZ X5C Wi-Fi Recorder 1TB Ingebouwd - 8PCs

Art.nr: X5C Wi-Fi Recorder 1TB Ingebouwd - 8PCs
Flexibele en eenvoudige installatie van het netwerk: Of uw camera nu rechtstreeks is verbonden met de router of met de Wifi-versterker, de opnamen kunnen zonder extra configuratie in deze NVR worden opgeslagen. Ondersteuning van max. HD Wifi IP-camera’s, ondersteuning van bewaking via meerdere gesplitste schermen, gelijktijdige bewaking van verschillende ruimten, sterke wandpenetratie via Wifi: één X5C kan een complete winkel bestrijken, zonder dode hoeken. Met een druk op de knop verbinden en snelle configuratie Met één druk op de knop toegang tot meerdere camera’s, en de verbindingsstatus van camera’s en andere terminals bekijken.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

HDMI- en VGA-interface

Geschikt voor diverse monitoren, ondersteuning van video afspelen in 1080p

 
Flexibele en eenvoudige installatie van het netwerk

 Of uw camera nu rechtstreeks is verbonden met de router of met de Wifi-versterker, de opnamen kunnen zonder extra configuratie in deezNVR worden opgeslagen.

 
 Sterke functie die 8 gelijktijdige videoweergaven ondersteunt

 
Ondersteuning van max. HD Wifi IP-camera’s, ondersteuning van bewaking via meerdere gesplitste schermen, gelijktijdige bewaking van verschillende ruimten, sterke wandpenetratie via Wifi: één X5C kan een complete winkel bestrijken, zonder dode hoeken.

  
Met een druk op de knop verbinden en snelle configuratie
 
Met één druk op de knop toegang tot meerdere camera’s, en de verbindingsstatus van camera’s en andere terminals bekijken.

 
Installatie in drie eenvoudige stappen
 
U hoeft alleen maar de ezNVR aan te sluiten op de voeding en via de Ezviz-app te verbinden met Wifi – en klaar is de installatie! De Ezviz-app werkt in combinatie met alle EZVIZ-camera’s.
om your smartphone, tablet, or computer. You can also share links with friends and family so they can view your video, too.

Specificaties

Signaalstandaard
IP
Kanalen
8
Opnamemodus
Handmatig , Tijdgestuurd , Bewegingsherkenning , Alarm , Permanent
Breedte
270 mm
Hoogte
44.5 mm
Diepte
235 mm
Gewicht
900 g
Resolutie (max.)
1920 x 1080 pix
Intern geheugen
1 TB
Geheugen uit te breiden tot
6 TB
Soortnaam
Netwerk-videorecorder