Naar boven

Ook voor Tonar QS Audio vinyl cleaner (1 Liter) bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Tonar QS Audio vinyl cleaner (1 Liter)
Verwijdert stof, oxidatie, residue van andere cleaners, vetten en zelfs schimmel. QS Audio vinyl cleaner droogt zeer snel en heeft de unieke eigenschap dat residue blijft zitten in de vloeistof en dus niet terug komt in de groeven van de LP.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen

Productinformatie

Tonar QS Audio vinyl cleaner (1 Liter) Geschikt voor alle soorten platenwassers

QS Audio vinyl cleaner van Tonar is geschikt voor alle soorten platenwassers die momenteel verkrijgbaar zijn waaronder de knosti en okki nokki platenreiniger. 

Verwijdert stof, oxidatie, residue van andere cleaners, vetten en zelfs schimmel.

QS vinyl cleaner heeft een zeer lage oppervlaktespanning en dringt diep door in de groeven van LP's. Verwijdert stof, oxidatie, residue van andere cleaners, vetten en zelfs schimmel. QS Audio vinyl cleaner droogt zeer snel en heeft de unieke eigenschap dat residue blijft zitten in de vloeistof en dus niet terug komt in de groeven van de LP.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Tonar vinyl cleaner bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Tonar producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

• Geschikt voor alle soorten platenwassers
• Niet geschikt voor 78 toeren platen (schellak)
• kan verscheidene keren worden gebruikt
• Verwijdert restanten en oude wasmiddelen
• Reinigt moeiteloos dankzij zeer lage oopervlaktespanning
• Vlambaar
• Inhoud: 1 Liter