Naar boven

Audio Technica naaldreninger

Art.nr: Audio Technica naaldreninger
Audio Technica naaldreninger. Gemaakt door een gerespecteerde naam in de wereld van draaitafel cartridges en accessoires, is de Audio-Technica AT 607-vloeistof een complete oplossing, inclusief een zachte borstel. Bij gebruik van de kit op de juiste manier helpt de vloeistof om de levensduur van de naald en elpees te verlengen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Audio Technica Stylus Cleaner is een naaldreiniger met speciale reinigingsvloeistof.
Gemaakt door een gerespecteerde naam in de wereld van draaitafel cartridges en accessoires, is de Audio-Technica AT 607-vloeistof een complete oplossing, inclusief een zachte borstel. Bij gebruik van de kit op de juiste manier helpt de vloeistof om de levensduur van de naald en elpees te verlengen.

Zoals met elk stylus reinigingssysteem, kan de beste prestatie worden bereikt door de platen zelf zo schoon mogelijk te houden voordat de naald de opname groef raakt. Hoewel het onvermijdelijk is, moet de plaat idealiter schoon genoeg worden gehouden. 

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nlApollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres
Ook voor uw Audio Technica naald reiniger bent u bij Apollo aan het juiste adres.
Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Audio technica producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

• Geschikt voor alle soorten platenwassers
• Niet geschikt voor 78 toeren platen (schellak)
• kan verscheidene keren worden gebruikt
• Verwijdert restanten en oude wasmiddelen
• Reinigt moeiteloos dankzij zeer lage oopervlaktespanning
• Vlambaar
• Inhoud: 1 Liter