Naar boven

Bowers & Wilkins PX5 Space grey

Art.nr: PX5 Space grey
Ervaar geluid van wereldklasse met de nieuwste adaptieve noise cancellation technologie. Deze slanke, on-ear hoofdtelefoon houdt de buitenwereld buiten en laat je helemaal in je eigen wereld opgaan.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

A modern sound
 
De geluidskwaliteit van deze lichte en compacte PX5 sluit aan op de strenge normen van Bowers & Wilkins. Speciaal ontwikkelde 35-mm drivers, ontworpen en getuned door het team dat ook verantwoordelijk was voor onze 800 Diamond Series-luidsprekers die in Abbey Road worden gebruikt, laten je compromisloos van je muziek genieten.
 
 
Adaptive Noise Canceling
 
Of je nu in een bibliotheek of op het treinstation bent, de adaptieve noise cancelling past zich automatisch aan.
 
 
Play 25 hours at a time
 
Een keer de accu laden. Ruim een dag lang muziek. En als dat niet genoeg is, is 15 minuten snel laden voldoende voor nog eens vijf uur muziek.
 

 
Past zich aan jou aan
 
De PX5 volgt je in alles. Als je een oorschelp optilt om te horen wat er om je heen gebeurt, stopt de muziek automatisch. En als je hem weer opzet, gaat de muziek weer verder.

 
Geïnspireerd op raceauto's
 
Het composietmateriaal van geweven koolstofvezels voor de armen van de PX5 biedt de sterkte en flexibiliteit die we kennen van de allersnelste racewagens. Het is bestendig tegen dagelijkse slijtage en laat je van puur geluid genieten. Deze hoofdtelefoon past gemakkelijk in je tas, zodat je overal door je muziek kunt laten meevoeren.