Naar boven
Aanbevolen
Thorens TD402DD Hoogglans Zwart Thorens TD402DD Hoogglans Zwart Dankzij een stabiele en stille directe aandrijving van het draaiplateau levert de Thorens TD 402 DD een dynamische, correcte weergave van vinyl. In... 89900
Thorens TD402DD draaitafel Hoogglans Walnoot Thorens TD402DD draaitafel Hoogglans Walnoot Dankzij een stabiele en stille directe aandrijving van het draaiplateau levert de Thorens TD 402 DD een dynamische, correcte weergave van vinyl. In... 89900

Ook voor Thorens Cleaning Set bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking)
Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie. Met de Thorens Cleaning Set in huis wordt niet alleen de weergave van LP's schoner, u verlengt er ook nog eens de levensduur van uw kostbare vinyl collectie en uw naald mee.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Thorens Cleaning Set: noodzakelijk onderhoud voor iedereen die van vinyl houdt

Extra genieten

Met een Thorens Cleaning Set voor het onderhoud van uw platen en platenspeler kunt u extra genieten van de weergave van vinyl. 

Zeer compleet

Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie.

Levensduur verlengen van naald en vinyl collectie

Met de Thorens Cleaning Set in huis wordt niet alleen de weergave van LP's schoner, u verlengt er ook nog eens de levensduur van uw kostbare vinyl collectie en uw naald mee. 

Vinyl kraakvrij afspelen

Antistatische werking na het behandelen met deze set bevordert het stofvrij (dus kraakvrij) afspelen van vinyl, terwijl uw naald schoon en fris blijft. 

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Thorens Cleaning set bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Thorens producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Wat zit er in de doos?

Statisch ontladende reinigingsspray met doekje
Naaldborstel met reinigingsvloeistof
Carbonvezelharen platenborstel (Thorens Carbon Brush)
Fluwelen platenborstel met extra naaldreiniger (Thorens Cleaning Brush)