Naar boven

Ook voor Thorens Black Velvet platenborstel bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Thorens Black Velvet platenborstel
Thorens Cleaning Brush Black Velvet maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl veilig, terwijl de haartjes van het fluweel in de groeven van de LP komen. Dankzij het deksel kunt u deze Thorens vinyl-'borstel' weer eenvoudig en stofvrij opbergen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Thorens Cleaning Brush - Black Velvet 
Geniet van een kraak- en stofvrije weergave


Zwart fluweel

Deze Thorens platenreiniger zorgt voor gemakkelijke verwijdering van stof en oppervlaktevuil van het vinyl. Thorens Cleaning Brush maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl veilig, terwijl de haartjes van het fluweel in de groeven van de LP komen. Dankzij het deksel kunt u deze Thorens vinyl-'borstel' weer eenvoudig en stofvrij opbergen. 

Extra naaldborsteltje

Aan de achterkant van de handgreep van de Cleaning Brush zit overigens een naaldborsteltje is een apart compartiment. Deze naaldborstel is perfect voor grove reiniging van het element en de naald.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Thorens platen borstel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Thorens producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.