Naar boven
Aanbevolen
Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie. Met de Thorens Cleaning Set ... 9900
Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Cleaning Brush Black Velvet maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl v... 1795
Thorens TD148 A Draaitafel Zwart hoogglans Thorens TD148 A Draaitafel Zwart hoogglans Thorens TD 148 A platenspeler. Stil en trillingsarm dankzij aandrijving via een platte snaar. Een hoogwaardige, echt houten behuizing. Een precisie... 149800

Ook voor Thorens TD148 A Draaitafel Walnoot bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Thorens TD148 A Draaitafel Walnoot Hoogglans
Thorens TD 148 A platenspeler. Stil en trillingsarm dankzij aandrijving via een platte snaar. Een hoogwaardige, echt houten behuizing. Een precisie draaiplateau uit kwartsglas met een gewicht van 2,3 kilo en een elektronisch geregelde motor zorgen voor een solide basis voor het afspelen van uw vinyl.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Thorens TD 148 A is een zeer fraaie platenspeler en, een volautomatisch topmodel van dit toonaangevende Hifi merk. Het afwerkingsniveau is zeer hoog te noemen.

Toonaangevend in haar klasse

De Thorens TD 148 A platenspeler levert degelijke Thorens-kwaliteit en volgens sommige is het de beste volautomatische platenspeler van het merk. Een hoogwaardige, echt houten behuizing, een precisie draaiplateau uit kwartsglas met een gewicht van 2,3 kilo en een elektronisch geregelde motor zorgen voor een solide basis voor de aftasting van de groeven van het vinyl. 

TP 95 toonarm met daarin het TAS267 MM-element

Aan het eind van de plaat wordt de nieuwe, resonantie-geoptimaliseerde TP 95 toonarm met daarin het TAS267 MM-element automatische omhoog gebracht, waarna de motor automatisch wordt uitgeschakeld. Natuurlijk kunt u het element ook upgraden naar een luxer type, mocht dat wenselijk zijn. De arm laat dat zeker toe.

Stil en trillingsarm

Thorens TD 148 A platenspeler heeft een stille en trillingsarme werking dankzij aandrijving via een platte snaar, die onder het zichtbare deel van het draaiplateau om de pulley van de DC-motor wordt gelegd. Het toerental (inclusief 78 toeren) regelt u via de schakelaar op de platenspeler zelf. 

Een losse tulpstekkeraansluiting voor het verbinden met een (phono-) versterker biedt de gebruiker de keuze om elke gewenste interlink toe te passen, maar een goede standaard kabel wordt natuurlijk al meegeleverd. Thorens TD 148 A platenspeler is beschikbaar in de kleuren zwart en walnoot.

Thorens, opgericht in 1883

Sinds jaar en dag is de naam Thorens gekoppeld aan de productie van draaitafels van naam en faam. Pure muzikale nostalgie. In 1883 opgericht door Hermann Thorens, bestaat dit analoge topmerk al zo'n 150 jaar.

Hoorn Grammofoons

Aanvankelijk produceerde Thorens muziekdozen en vanaf 1906 hoorngrammofoons. Vandaag de dag is de lijn opgebouwd uit een serie met houten chassis, een serie met acryl chassis en een aantal high-end modellen met subchassis.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Thorens platenspeler of accessoires bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Thorens 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk Thorens
Platenspeler
Uitgangen Phono (RCA)
Kleur Zwart of walnoot
Type element MM
hoogte (cm) 14
Breedte (cm) 43
Diepte (cm) 37
Gewicht (kg) 7.9

Kijk ook eens naar

Video