Naar boven

Paradigm Monitor SE 6000F zwart

Art.nr: Monitor SE 6000F zwart
Dit topmodel van Paradigm bestaat uit vijf luidsprekerunits die bol staan van de exclusieve Paradigm technieken en staat garant voor een zeer dynamische, meeslepende weergave.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De stijlvolle en betaalbare nieuwe Monitor SE-serie is de perfecte introductie in de wereld van hoogwaardige audio. Natuurlijk zit het boordevol geavanceerde technologie, het soort dingen dat alleen te vinden is op luidsprekers die veel meer kosten. Maar nog belangrijker, de nieuwe Monitor SE-serie maakt deel uit van de Paradigm-familie van hoogwaardige luidsprekers en is net als alle Paradigm-luidsprekers ontworpen om de manier waarop u denkt en voelt over uw entertainment te veranderen.


Gebouwd op onderzoek

Monitor SE-luidsprekers profiteren van het fundamentele onderzoek van Paradigm naar de wetenschap van geluid. Dit onderzoek, uitgevoerd door Paradigm in samenwerking met de Canadian National Research Council, heeft geresulteerd in veel van de innovatieve materialen en gepatenteerde audiotechnologieën die overal in de Paradigm-luidspreker worden aangetroffen.

Realisme in audio

Stelt u zich levensechte muzikale uitvoeringen voor in elke luisterruimte; adembenemende effecten en realistische beelddetails die uw films tot leven brengen. tweeter X-PAL ™ Zuiver-aluminium dome-tweeters met gepatenteerde * geperforeerde fase-uitlijnende (PPA ™) lens. Dit exclusieve ontwerp fungeert als een verfijnde faseplug en blokkeert een breed scala aan uit-fase frequenties die de uitvoer verhoogt en verzacht zonder het geluid te kleuren. Visueel verbluffend en functioneel, onze kenmerkende PPA-lenstechnologie verbetert de prestaties en beschermt ook de tweeter tegen beschadiging. 
Amerikaans patent: 10,003,869.

Bass / Midrange
Hoogwaardige mineraal gevulde polypropyleen kegels met omgekeerde stofkappen zijn lichtgewicht en stijf. Downroll-randen geven ze een strakke, onopvallende uitstraling. omheining Mooie Monitor SE-luidsprekerkasten, met hun onmiskenbare Europese pasvorm en afwerking, vullen de meest stijlvolle inrichting van vandaag aan. Elk model is verkrijgbaar in hoogglans witte of matzwarte afwerkingen.

Samengewerkt met de NRC
Paradigm werkt samen met Canada's wereldberoemde NRC in voortdurend onderzoek om de ware aard van geluid en menselijk gehoor te onthullen. Bevindingen beïnvloeden ontwerp- en prestatiespecificaties, wat resulteert in een unieke realistische luisterervaring, ondersteund door geluidswetenschap.

Specificaties

5-driver, 3-weg basreflex, vloermodel

DESIGN
5-driver, 3-way bass reflex, floorstanding

FREQUENCY RESPONSE ON-AXIS
±3dB from 53 Hz - 21 kHz

HIGH FREQUENCY DRIVER
1” (25mm) X-PAL™ dome, ferro-fluid damped / cooled, Perforated Phase-Aligning Tweeter (PPA™) Lens

MIDRANGE FREQUENCY DRIVER
5-1/2” (140mm) mineral-filled polypropylene cone / inverted dust cap / downroll surround

LOW FREQUENCY DRIVER
Three 5-1/2” (140mm) mineral-filled polypropylene cones / inverted dust cap / downroll surrounds

SENSITIVITY ROOM / ANECHOIC
93 dB / 90 dB

IMPEDANCE
Compatible with 8 ohms

FINISHES
Matte Black, Gloss White

WEIGHT
44 lbs. (19.9 kg)

DIMENSIONS HXWXD
41.25" × 7 × 14.125" (105cm × 18 × 36cm)

LOW FREQUENCY EXTENSION
43 Hz (DIN)

CROSSOVER
2nd-order electro-acoustic at 3.0 kHz (tweeter/mid) and 800Hz (mid/woofers)

FREQUENCY RESPONSE 30° OFF-AXIS
±3dB from 40 Hz - 17 kHz

SUITABLE AMPLIFIER POWER RANGE
15 - 130 watts

MAXIMUM INPUT POWER
100 watts