Naar boven
Aanbevolen
B+W UV filter 58mm B+W UV filter 58mm B+W UV filter 58mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 3195
Hoya PL-CIR SLIM 58mm Hoya PL-CIR SLIM 58mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 4495

Panasonic Lumix G Vario 14-140mm f/3.5-5.6 II

Art.nr: Lumix G Vario 14-140mm f/3.5-5.6 II
Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen. De optische beeldstabilisatietechnologie is rechtstreeks ingebouwd in de lens.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

H-FSA14140 Voor elke situatie
Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, waardoor je scala aan activiteiten aanzienlijk wordt uitgebreid. Gebruik het om voorwerpen van dichtbij te bekijken of om portretten met een geringe scherpte/diepte te maken. Dankzij het uitgebreide interne systeem is deze lens flink verkleind en vormt hij en perfecte aanvulling op de krachtige 10x optische zoom. Het minimaliseert ook vervorming en chromatische aberratie voor een scherp contrast en contouren met al je landschap-, portret-, close-upfotografie of meer.

Stof- en Spatbestendig: Creatievere opties
Trotseer de elementen in bijna elke weersomstandigheid of opnamelocatie. Deze lens heeft een stof- en spatbestendige constructie die sterk genoeg is om zelfs intensief gebruik op locaties te weerstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapsopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt.

Krachtige OIS: Ultrascherpe foto's
Zorgeloos en spontaan scènes vastleggen. De optische beeldstabilisatietechnologie (OIS) die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor een schitterende uitstraling van de foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld.
Deze geavanceerde technologie, een verdere ontwikkeling van het zeer populaire MEGA OIS, compenseert onmiddellijk zelfs grote camerabewegingen en trillingen die zich kunnen voordoen tijdens het fotograferen.

Video Support: Perfecte video-opnames
Video Support biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om opnames te maken met de LUMIX-camera. De camera voert niet alleen soepele diafragmawijzigingen uit zonder plotselinge wijzigingen in belichting, maar beschikt ook over een stil design voor een betere opname van het geluid van de scène. Bovendien zorgt de indrukwekkende AF-prestatie van deze lens voor uitstekende 4K-video, waarbij scherpstellen essentieel is.

14 Elementen in 12 groepen
Asferische lenzen (ASPH-lenzen) zijn compact en licht, om doeltreffend sferische afwijkingen en vervorming te voorkomen.
Lenzen met Extra Low Dispersion (ED) corrigeren chromatische aberratie en leveren scherpe, contrastrijke beelden met heldere kleuren van hoek tot hoek.

Specificaties

Lensstructuur (elementen/groepen)
14/12
Lens type
Telezoomlens
Type fotografie
Algemeen
Maximaal diafragma (f/)
3.5
Minimaal diafragma (f/)
22
Aantal diafragma bladen
7
Dichtstbijzijnde focus afstand
0.3 m
Beeldstabilisator
Ja
Lensvatting
Micro Four Thirds
Kijkhoek, horizontaal
75 °
Brandpuntbereik 35 mm equiv.
28 - 280 mm
Brandpuntbereik
14-140 mm
Prestatie
Compatibele producten
Panasonic / Olympus camera's
Compatibele camera merken
Panasonic
Design
Kleur van het product
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
265 g
Lengte
7.5 cm
Diameter
6.7 cm
Kenmerken
Maat filter
5.8 cm
Productdetails
EAN
5025232896790
Merk
Panasonic
Type
H-FSA14140E