Naar boven

Pro-Ject VC-S2 ALU

Art.nr: VC-S2 ALU
Premium platenreinigingsmachine voor vinyl- en 78-toeren schellakplaten. De VC-S2 ALU tilt het opschonen van records naar een nieuw niveau.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Premium platenreinigingsmachine voor vinyl- en 78-toeren schellakplaten

De VC-S2 ALU tilt het opschonen van records naar een nieuw niveau. Er zijn nieuwe functies voor recordreinigingsmachines in deze prijsklasse:

Het aluminium oppervlak van de VC-S2 ALU is bestand tegen overmatig morsen van vloeistoffen zonder het chassis in gevaar te brengen.

De VC-S2 ALU is super krachtig en reinigt records in slechts een of twee rotaties. De allerbeste resultaten worden bereikt met één rotatie vooruit gevolgd door één achteruit.

Het draait het record supersnel binnen 2 seconden per rotatie, wat ongeveer 3 keer sneller is dan vergelijkbare reinigingsmachines. Het resultaat is een veel sneller en effectiever reinigingsproces. De verbeterde motor gaat een lange en langere levensduur mee.

Een nieuwe aluminium klem sluit het platenlabel af van reinigingsvloeistof en voorkomt schade aan het etiket.

De robuuste metalen arm is eenvoudig in gebruik, mechanisch stabiel en richt alle zuigkracht rechtstreeks op het recordoppervlak.

Een grote interne container (2,5 liter) verzamelt gebruikte vloeistof en is moeiteloos eenvoudig te legen. Wanneer u Wash-IT reinigingsoplossing gebruikt, verdampt de vloeistof ook in de container, wat betekent dat de container bijna nooit hoeft te worden geleegd, zelfs niet nadat duizenden records zijn gereinigd. Het vertoont vulcapaciteit en garandeert geen morsen van gebruikte reinigingsvloeistof.

Ons milieuvriendelijke en niet-alcoholische vinylreinigingsconcentraat, Wash-IT, biedt zeer goede reinigingsresultaten en vermindert de statische lading, zodat slijtage van platen en stylus aanzienlijk wordt verminderd.

De aluminium behuizing van de VC-S2 ALU is een voorbeeld van de hoogwaardige bouwkwaliteit en maakt van uw nieuwe platenreiniger een langdurige investering. De grotere omvang zorgt voor een stillere werking en verbeterde verwerking van de registratie- en reinigingsvloeistoftoedieningsprocessen. Met veel praktische functies en uitstekende mechanische bediening combineert de VC-S2 ALU effectief de aantrekkingskracht van een industrieel ontwerp met een eenvoudige oplossing voor geweldig geluid van uw vinylplaten.

Specificaties

Cleaning speed
30 r.p.m.

Included accessories
Brush, Vacuum Arm, Self-Adhesive Arm Strip, Aluminium clamp, Wash it (100ml), 500ml mixing bottle, Power cable

Power consumption
230 V / 800 W, 120 V / 650 W

Dimensions (W x H x D)
415 x 325 x 272 mm (fully assembled)

Weight
8,0 kg (netto)

Video