Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 9500
Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2900
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 4900
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500

Ook voor Onkyo RZ840 9.2-Channel Network A/V Receiver Zilver natuurlijk naar Apollo

Art.nr: Onkyo RZ840 9.2-Channel Network A/V Receiver Zilve
Een krachtige SoC (System on a Chip) verwerkt meerdere taken tegelijkertijd. Stream met gemak muziek van je smartphone, laptop of pc naar de ontvanger, met Onkyo TX-RZ840. DTS Play-Fi, kamers kunnen gesynchroniseerd worden dankzij de Onkyo Music Control App. Deze AV receiver biedt zowel DTS:X als Dolby Atmos maar kan ook DTS Neural:X en Dolby Surround opschalen.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Een krachtige SoC (System on a Chip) verwerkt meerdere taken tegelijkertijd. Stream met gemak muziek van je smartphone, laptop of pc naar de ontvanger, met Onkyo TX-RZ840. DTS Play-Fi, kamers kunnen gesynchroniseerd worden dankzij de Onkyo Music Control App. Deze AV receiver biedt zowel DTS:X als Dolby Atmos maar kan ook DTS Neural:X en Dolby Surround opschalen.

IMAX® Enhanced 

Deze Onkyo A / V-ontvanger bevat IMAX Enhanced, dat beschikt over DTS: X audiodecodering die is geoptimaliseerd om het volledige dynamische bereik van IMAX-theatrale geluidsmixen die beschikbaar zijn om digitaal opnieuw gemasterde IMAX Enhanced-inhoud te reproduceren. 

Imax modus

De IMAX-modus reproduceert lMAX Enhanced-inhoud op het hoogste niveau, net zoals de filmmakers het hadden bedoeld. IMAX Verbeterde versies van films, van Hollywood-kaskrakers tot documentaire films, zijn gepland voor 4K HDR-streaming en Ultra HD Blu-ray ™ -uitgave.

THX® Certified Select ™ -bioscoopreferentiegeluid 

THX Certified Select garandeert hetzelfde referentievolume van een commerciële bioscoop in kamers met een kijkhoek op ongeveer 3,5 m van het scherm. Om certificering voor referentiegeluid binnen strikte THX®-geluidskwaliteitsparameters te verkrijgen, moeten ontvangers 2000 bench-tests doorstaan in 75 categorieën met 14.000 datapunten.

Dolby Atmos® en DTS: X® 

Dolby Atmos en DTS: X zullen u kunnen onderdompelen in de film. Met 11.2-ch pre-outs en 11-ch-verwerking kunt u genieten van 3D-geluid via een 7.2.4-indeling (externe eindversterker vereist), of ingebouwde versterkers gebruiken voor een 5.2.4- of 7.2.2-indeling. Geniet van klassieke titels via uw luidsprekersysteem met hoge tonen met Dolby Surround® en DTS® Neural: X om cues te vinden in legacy-soundtracks en upmixing voor ruimtelijke weergave.

Dolby Atmos Hoogte Virtualizer 

Wanneer Dolby Atmos Height Virtualizer * wordt afgespeeld, is Dolby® in staat om een meeslepende luisterervaring te bieden, waardoor een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd uit traditionele luidsprekerlay-outs zonder dat er extra luidsprekers worden gebruikt. * Ingeschakeld met een toekomstige firmware-update.

Dynamic Audio Amplification - RZ Series Build 

DAA stabiliseert de vermogensafgifte voor nauwkeurige controle en spectaculaire dynamiek. High-Current Low-Noise Power Transformer en aangepaste 15.000 μF high-current afvlakcondensatoren leveren instant power terwijl niet-faseverschuivingsampers een 5 Hz-100 kHz frequentierespons opvangen. DAA produceert een viscerale muzikaliteit die van elke noot een emotioneel ontroerende ervaring maakt. 

Nieuwe upgrades verminderen ruis en versterken het vermogen 

Aanvullende verfijningen regelen de ruis, versterken het vermogen en verbeteren de S / N-prestaties. Een nieuwe HDMI®-kaart heeft kortere signaalpaden en grote, goed afgewerkte gronden voor A / V-signaalintegriteit. SoC is geïsoleerd om interferentieruis te verminderen. 

Next-Generation Network Audio 

Toegang tot streaming-inhoud van Amazon Music, Spotify®, TIDAL, Deezer en TuneIn en deel geluid als onderdeel van een multiroomsysteem via Works with Sonos, ingebouwde ingebouwde Chromecast *, AirPlay 2, DTS Play-Fi® en FlareConnect ™ . 

Sonos 

De TX-RZ840 kan onderdeel worden van uw bestaande Sonos Home Sound System of het begin zijn van een nieuwe, gewoon door hem te koppelen met een Sonos Connect*. De AVR sluit aan op het Sonos-ecosysteem door te wekken, van ingang te veranderen en op het gewenste volume af te spelen vanuit de Sonos-app*. * Sonos Connect wordt afzonderlijk verkocht. De Sonos-app is gratis beschikbaar voor iPad, iPhone en Android ™ in de App Store en Google Play. Controleer de compatibiliteit van het apparaat en het besturingssysteem voordat u met de installatie begint.

Chromecast ingebouwd met de Google-assistent

Stream met gemak muziek van je smartphone, laptop of pc naar de ontvanger. Bedien het afspelen met Chromecast-apps die u kent en waar u dol op bent van uw iPhone, iPad, Android-telefoon of -tablet, Mac of Windows®-laptop of Chromebook. Als je een slimme luidspreker hebt met de Google Assistent, kun je het afspelen van muziek op de juiste manier programmeren, afspelen en bedienen.  

Huisaudio: voeg luidsprekers toe

U orkestreert het afspelen van audio in maximaal drie kamers tegelijk met de Onkyo Controller-app. De TX-RZ840 heeft twee extra DAC's om unieke of gesynchroniseerde D / A-audiobronnen te distribueren via Zone 2 en Zone 3 luidsprekeruitgangen, waaronder HDMI® / SPDIF / NET / Bluetooth®. Met negen versterkers kunt u genieten van een 5.2.2-ch indeling in Main met actieve Zone 2-audio of een 5.2-ch surroundsysteem in Main met actieve audiodistributie naar Zone 2 en Zone 3.

Quad-core SoC supports 802.11ac Wi-Fi®

Een krachtige SoC (System on a Chip) verwerkt meerdere taken tegelijkertijd. Het evolueert netwerkfuncties en ondersteunt de nieuwste high-speed 802.11ac (2x2 MIMO) -specificatie, compatibel met 802.11 b / g / n dual-band routers.

Analoge / digitale bronnen in één of beide kamers tegelijkertijd

Sluit uw ondersteunde hi-fi systeem via analoge RCA-ingang aan op de Zone 2 / Zone B-uitgang van de AVR. In de modus Zone 2 kunt u dezelfde of verschillende analoge / digitale bronnen (inclusief SPDIF en HDMI) in één of beide kamers tegelijkertijd afspelen. Zone B-modus is een ideale match voor een ondersteunde draadloze zender. Luister naar elke bron via draadloze hoofdtelefoons voor verstoring van laat tv-entertainment op de avond.

AccuEQ Advance met AccuReflex ™

AccuEQ Geavanceerde akoestiekkalibratie voor de ruimte maakt gebruik van negen-punts micometermeting om EQ-luidsprekers en subwoofers te kalibreren en staande golven te verwijderen die ontstaan wanneer geluid uit de luidsprekers resoneert met geluid dat weerkaatst op de wanden, waardoor de juiste uitdrukking ervan wordt aangetast. Tijdens het proces wordt achtergrondruis genegeerd om nauwkeurige egalisatie te garanderen. AccuReflex optimaliseert 3D-geluid via hoogteluidsprekers door faseverschuiving op te lossen, wat resulteert in een samenhangend geluidsveld.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Onkyo RZ840 9.2-Channel Network A/V Receiver Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Onkyo receiver 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Soort 9.2-Channel Network A/V Receiver
Aantal kanalen 9.2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 215 watt
Ingangen 6x hdmi, 1x optisch, 1x coax, 6x analoog, 1x phono mm. rs232, IR, USB, Ethernet
Uitgangen 2x hdmi, Pre out
Afmetingen (H x B x D) 201 x 398 x 435 mm
Gewicht 14 kg
Kleur Zwart. Zilver
Overige Spotify, Tidal, Chromecast, Google Assistant, Deezer, Airplay 2

Wat zit er in de doos?

Onkyo RZ840 Receiver
Afstandsbediening (RC-972R)
Batterijen (AAA/R03)
Microfoon voor luidsprekerinstelling
FM-binnenantenne
AM-raamantenne
Netsnoer
Snelstartgids

Kijk ook eens naar

Video