Naar boven

Samsung Ecobubble WW10N642RBA

Art.nr: Ecobubble WW10N642RBA
Gebruik je wasmachine minder vaak en bespaar tijd, moeite en water. Dankzij de grote capaciteit van 10 kg krijg je grote hoeveelheden was in één keer schoon en kun je zelfs zeer grote artikelen wassen
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Slimme wasassistent
Q-rator
Maak eenvoudiger en effectiever gebruik van water. Q-rator is een intelligent managementsysteem* dat de prestaties optimaliseert aan de hand van gebruikersinteracties**. 'Wasrecept' adviseert de beste wasprogramma's***. 'Wasplanner' optimaliseert je wasschema****. 'HomeCare Wizard' maakt probleemoplossing op afstand mogelijk.

Meer ruimte, minder wasbeurten : Grote capaciteit (10 kg)
Gebruik je wasmachine minder vaak en bespaar tijd, moeite en water. Dankzij de grote capaciteit van 10 kg krijg je grote hoeveelheden was in één keer schoon en kun je zelfs zeer grote artikelen wassen.

Was koud, bespaar energie
EcoBubble™ Bespaar geld en bescherm je kleding. Eco Bubble™-technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen*. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim, dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart**.


Wast in 59 minuten
Met Super Speed is je dagelijkse was in 59 minuten stralend schoon. De kleding wordt extra grondig gereinigd dankzij Speed Spray en de snelle rotatiesnelheid zorgt ervoor dat je was binnen 59 minuten klaar is.*
 
 
Intensieve reiniging: Bubble Soak
Zelfs de meest vieze kleding krijg je weer vlekkeloos schoon met een druk op de knop. Hiermee activeer je Bubble Soak, een krachtig programma voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, zoals bloed. Kleding wordt grondig geweekt in actieve zeepbellen, zodat vuil en vlekken loskomen en veel effectiever worden verwijderd*.

Stiller en energiezuiniger: Digital Inverter Technology
Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. De optimale duurzaamheid* van de wasmachine wordt gegarandeerd met een productgarantie van 10 jaar.

Langdurige prestaties : Ceramic Heater Plus
Dankzij de Ceramic Heater Plus gaat je wasmachine veel langer mee. Het gepatenteerde ontwerp* maakt gebruik van uniek antihechtmateriaal en microstructuur. Dit zorgt ervoor dat er minder kalkaanslag** is die thermische geleiding tegengaat, zodat het verwarmingselement langer meegaat en duurzamer is.

Specificaties

WascapaciteitWascapaciteit (kg)10.0 kg
PrestatiesEnergieklasseA+++
Energieverbruik per jaar142
Waterverbruik per jaar11000 L
Centrifuge-efficiëntieA
Geluidsniveau (wassen)49 dB
Geluidsniveau (centrifugeren)73 dB
OntwerpKleurWit
DeurCRYSTAL GLOSS 15 BLUE
Panel DisplayLED
KenmerkenAqua HoseJa
Bubble SoakJa
EcoBubble™ TechnologieJa
Keramisch verwarmingselementJa
KinderslotJa
Eindtijd uitstellenJa
Type droogtrommelSwirl+
StrijkklaarJa
Lekkage SensorJa
MotorDigital Inverter Technology
Snelle wasJa
Smart CheckJa
Smart ControlJa
Q-ratorJa
Toerental1400 rpm
Super Speed functieJa
Wasmogelijkheden15' Quick WashJa
Extra wasbeurte Cotton, Super Speed
BeddengoedJa
KatoenJa
Donkere kledingJa
Fijne wasJa
Afpompen/CentrifugerenJa
Eco Drum Clean+Ja
OptielijstPre Wash, Intensive
Outdoor CareJa
Spoelen + CentrifugerenJa
Super Eco WasJa
SynthetischJa
WolJa
Fysieke specificatiesNetto afmetingen (BxHxD)600 x 850 x 600 mm
Gewicht (netto)77 kg
Bruto afmetingen (BxHxD)666 x 890 x 697 mm
Gewicht (bruto)79 kg