Naar boven

KEF Performance S2 stands Zwart

Art.nr: Performance speaker stand
De KEF Performance Speaker Stand is gemaakt als ideale platform voor de staande luidsprekers van KEF. Het geïntegreerde kabelbeheer zorgt ervoor dat de kabels zoveel mogelijk aan het zicht ontnomen worden, zodat uw interieur overzichtelijk blijft.
Merk:
KEF
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De KEF Performance S2 Speaker Stand is gemaakt als ideale platform voor de staande luidsprekers van KEF. Het geïntegreerde kabelbeheer zorgt ervoor dat de kabels zoveel mogelijk aan het zicht ontnomen worden, zodat uw interieur overzichtelijk blijft.

In het Verenigd Koninkrijk ontworpen

De juiste plaatsing van luidsprekers is in grote mate bepalend voor het hoorbaar eindresultaat. KEF Performance Speaker Stands werden in het Verenigd Koninkrijk speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat boekenluidsprekers op hun best klinken. Dit omvat de ideale hoogte, stalen dempingsplaten, een aluminium buis en plateaus en een holle ruimte om met dempende materialen af te vullen voor extra stabiliteit.

De Performance Speaker Stand is ideaal voor de LS50 Meta en LS50 Wireless II, maar kan ook worden toegepast voor andere KEF boekenplank luidsprekers. De stands bieden een eenvoudige en elegante stijl waarmee zij gemakkelijk in de inrichting van elk huis aanpassen. Geïntegreerd kabelbeheer zorgt ervoor dat kabels zoveel mogelijk aan het zicht ontnomen worden, zodat de stand en luidsprekers beter in uw interieur integreren.

Specificaties

AFMETINGEN MET PLINT (H X B X D)
652 x 226 x 308 mm

 

GEWICHT
4.65kg (10.3 lbs) per stand

 

AFMETINGEN UNIT
Pair