Naar boven

Samsung The Frame QE55LS03RAS QLED DEMO model

Art.nr: The Frame QE55LS03RAS QLED demo
De dunne Samsung The Frame LS03RAS TV hangt u aan uw muur als een schilderij of zet u neer als een echt kunstwerk. Het QLED scherm zorgt voor diep zwart, het helderste wit en kleuren die van het scherm afspatten, zelfs de kleinste details worden goed zichtbaar.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Dit betreft een demo/winkel model! weg = weg!
ons model heeft een rode lijst 

Samsung The Frame QE55LS03RAS

The Frame LS03RAS is speciaal gemaakt om helemaal op te gaan in moderne interieurs. De dunne Samsung The Frame LS03RAS TV hangt u aan uw muur als een schilderij of zet u neer als een echt kunstwerk. Het QLED scherm zorgt voor diep zwart, het helderste wit en kleuren die van het scherm afspatten, zelfs de kleinste details worden goed zichtbaar. 

Van TV naar kunstwerk

Via de Art Store bladert u door meer dan duizend kunstwerken in verschillende galerijen, van modern tot klassiek, van fotografie tot kunst!
Kies uit kunstwerken die speciaal zijn geselecteerd voor The Frame of toon uw eigen foto's op het scherm wanneer de TV uit staat. Stuur uw foto's eenvoudig naar The Frame via uw telefoon of met een USB-stick.

Samsung The Frame TV - kunstcollectie

The Frame - Verwisselbare lijst
Kies de ideale verwisselbare lijst naar uw eigen smaak! U heeft de keuze uit Walnut (donker hout), Beige Wood (licht hout), Wit of Zwart (metaal). Magneten zorgen ervoor dat de lijst gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden.

Helderheidsensor

De helderheidsensor past de helderheid en de kleurtoon van het scherm aan. De kunstwerken of foto's op het scherm worden zo altijd prachtig weergegeven, of het nu een zonovergoten dag is of een donkere winteravond.
En wanneer u niet thuis bent, schakelt het scherm vanzelf uit. Als u weer thuis bent, merkt de bewegingssensor dat en schakelt de TV weer aan. 

The Frame - Helderheidsensor

Samsung The Frame - Strak aan de muur - Strak aan de muur, met slechts 1 kabeltje
Hang de TV strak aan de muur op, dankzij de No Gap Wall-mount, zo lijkt het een écht schilderij! Na installatie kunt u The Frame TV opzij, naar achteren en naar voren kantelen voor het optimale zicht.
Met de bijna onzichtbare One Invisible Connection verbind u alle apparaten zonder een wirwar aan kabels.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor Samsung, the Frame, bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Samsung producten 24 uur per dag bij ons, iedere dag en veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

4K QLED-paneel

Ambient Mode

4K UHD resolutie

HDR10 | HDR10+ | HLG

Ultra Wide Angle 

Smart TV

NFC

Strak tegen de muur