Naar boven

Rotel A11 Tribute geintegreerde versterker Zilver

Art.nr: A11 geintegreerde versterker Zilver
Rotel A11 Zilver is een 50 watt per kanaal geïntegreerde versterker die aptX en AAC ondersteunt voor draadloze audiostreaming met CD-kwaliteit, met een Moving Magnet Phono Stage-ingang voor liefhebbers van klassiek vinyl en heeft 4 RCA-analoge ingangen voor alle populaire hifi-apparatuur.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Rotel A11

geintegreerde versterker Zilver

Geinspireerd door modellen uit de 14-serie van dit Hifi merk

Vermogen

Het uitgangsvermogen maakt gebruik van klassieke Rotel Klasse AB-versterking van 50 Watt per kanaal tot 8 Ohm.

De ingangen

Als we kijken naar ingangen dan heeft deze versterker een MM Phono-podium voor liefhebbers van klassiek vinyl, aptX en AAC Bluetooth voor draadloze audiostreaming en een reeks van vier RCA-analoge ingangen.

Display

Op het voorpaneel zorgen display en IR-afstandsbediening voor een handige, moeiteloze en vereenvoudigde bediening van uw audio.

Grote toroïdale transformator

Dit alles wordt gecomplimenteerd door de door Rotel in eigen huis ontwikkelde, op maat gemaakte, grote toroïdale transformator maakt uitsluitend gebruik van grondstoffen van staal en koper van beproefde, vertrouwde leveranciers. Het resultaat: akoestische prestaties die voor zich spreken onder alle omstandigheden, zelfs met de lastigste luidspreker belastingen.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Rotel

Ook voor uw Rotel versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Rotel versterkers en overige componenten bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Vermogen 50W/Ch (All channels driven, 8Ω)
Harmonic distortion (THD) (20Hz–20kHz) <0.03%
Gewicht 6.85 kg
Maten (W × H × D) 430 × 93 × 345mm
Kleur: Zilver