Naar boven

Denon Home 150 Zwart

Art.nr: Denon Home 150 Zwart
Denon Home serie vult je huis met fantastisch draadloos geluid. De compacte Denon Home 150 speelt muziek met het geweldige geluid van Denon. Koppel met een andere Home 150 voor stereo of combineer met andere apparaten met HEOS Built-in.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

UPGRADE NAAR SUPERIEUR DRAADLOOS GELUID

Geniet van het meest gedetailleerde geluid in elke kamer met Denon Home. Stream eenvoudig je favoriete muziek en maak gebruik van snelle voorkeuzetoetsen. Ervaar indrukwekkend audio, gebaseerd op 110 jaar geluids innovatie.

EEN MACHTIG APPARAAT

Zoals elk Denon product is de Denon Home 150 gebouwd om de beste audiokwaliteit te leveren. Met geavanceerde hardware, vakkundig afgestemde digitale signaalverwerking en premium drivers levert de Denon Home 150 moeiteloos de hoogste en de laagste klanken. Voel het uitzonderlijke karakter in elke beat.

PREMIUM VOORSELECTIE

Met de drie snelkeuzetoetsen op het touch panel aan de bovenzijde kun je eenvoudig je favoriete internet radiostations opslaan en ze met een aanraking opvragen wanneer je maar wilt.

GENIET VAN DE GEWELDIGE HEOS ERVARING

Met HEOS Built-in kan elke kamer in jouw huis zijn eigen geluid hebben. Of groepeer extra Denon Home-speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Met HEOS Built-in staat multiroom gelijk aan multiple options.

EEN GEWELDIGE COMPOSITIE

Met zijn elegante ontwerp en het voortreffelijke materiaalgebruik is de Denon Home 150 opvallend genoeg om de aandacht te trekken. En toch is hij ook subtiel genoeg om naadloos op te gaan in jouw interieur. Zwart of wit? Kies jouw Denon Home 150.

KOM DICHTERBIJ OM TE BEGINNEN

Begin je muzikale avontuur met een eenvoudige aanraking. De nieuwe high-end interface met naderingssensor wordt geactiveerd zodra je hand nadert. De toetsen lichten op om aangeraakt te worden en zorgen voor een volledige, naadloze bediening van de Denon Home 150.

STREAMEN ZONDER GRENZEN

Alle geweldige muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd: Spotify, Napster, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of Bluetooth-verbinding. Creëer de perfecte sfeer met jouw persoonlijke muziekcollectie - zelfs in hoge resolutie inclusief 192kHz/24-bit FLAC-, WAV-, ALAC- en DSD 2.8/5.6MHz-bestanden.

EEN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT?

Wilt u meer weten over Denon Home en een persoonlijk Apollo advies op maat ontvangen? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR

Ook voor Denon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Denon 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Eigenschappen 

High Resolution Audio support
USB input (mass storage)
Analogue input (3.5mm mini jack)
Stereo Pairing
Usage as Surround SPK for Soundbar DHT-S716H
Supports Subwoofer with HEOS built-in
Bass and Treble Control

Acoustic system

Construction 
Mono speaker
Built-in Class-D Power Amplifiers 2
Drivers 2
Tweeter 1 x 25 mm
Mid-Range--
Woofer 1 x 89 mm

Control 

Proximity Sensor
Quick Select Buttons3
Volume +/-
Play/Pause

Draadloos

HEOS built-in
WiFi 2.4 GHz IEEE 802.11b/g/n
WiFi 5 GHz IEEE 802.11a/n/ac
Airplay 2
Bluetooth

Aansluitingen

USB port for direct connection of stored music
Wired Network (RJ-45)
3.5mm AUX Input

Algemeen

Afmetingen (W x H x D) mm 120 x 187 x 120
Gewicht in kg 1.7

Kijk ook eens naar

Video