Naar boven

Denon Home 250 Zwart Tijdelijke Aktie

Art.nr: Denon Home 250 Zwart
De Denon Home serie vult je huis met fantastisch draadloos geluid. De pittige Denon Home 250, met zijn brede soundstage, zet elke speaker van gelijke grootte moeiteloos buitenspel. Koppel met een andere Home 250 voor stereo of combineer met andere apparaten met HEOS Built-in.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

FANTASTISCH DRAADLOOS GELUID

De Denon Home serie vult je huis met fantastisch draadloos geluid. De pittige Denon Home 250, met zijn brede soundstage, zet elke speaker van gelijke grootte moeiteloos buitenspel. Koppel met een andere Home 250 voor stereo of combineer met andere apparaten met HEOS Built-in.

UPGRADE NAAR SUPERIEUR DRAADLOOS GELUID

Geniet van het meest gedetailleerde geluid in elke kamer met Denon Home. Stream eenvoudig je favoriete muziek en maak gebruik van snelle voorkeuzetoetsen. Ervaar indrukwekkend audio, gebaseerd op 110 jaar geluids innovatie.

EEN MACHTIG APPARAAT

Zoals elk Denon product is de Denon Home 250 gebouwd om de beste audiokwaliteit te leveren. Met geavanceerde hardware, vakkundig afgestemde digitale signaalverwerking en premium drivers levert de Denon Home 250 moeiteloos de hoogste en de laagste klanken. Voel het uitzonderlijke karakter in elke beat.

PREMIUM VOORSELECTIE

Met de drie snelkeuzetoetsen op het touch panel aan de bovenzijde kun je eenvoudig je favoriete internet radiostations opslaan en ze met een aanraking opvragen wanneer je maar wilt.

VOLLEDIG STEREO

Koppel twee Denon Home 250-speakers met behulp van de HEOS-app en geniet van een echte stereo setup. De Denon Home 250-speakers werken dan als een linker- en rechterluidspreker om zo hifikwaliteit stereo te bieden, zonder extra apparaten. Luister zelfs naar je Hi-Res-collectie met de nauwkeurigheid en aandacht voor details die je muziek verdient.

GENIET VAN DE GEWELDIGE HEOS ERVARING

Met HEOS Built-in kan elke kamer in jouw huis zijn eigen geluid hebben. Of groepeer extra Denon Home-speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Met HEOS Built-in staat multiroom gelijk aan multiple options.

EEN GEWELDIGE COMPOSITIE

Met zijn elegante ontwerp en het voortreffelijke materiaalgebruik is de Denon Home 250 opvallend genoeg om de aandacht te trekken. En toch is hij ook subtiel genoeg om naadloos op te gaan in jouw interieur. Zwart of wit? Kies jouw Denon Home 250.

KOM DICHTERBIJ OM TE BEGINNEN

Begin je muzikale avontuur met een eenvoudige aanraking. De nieuwe high-end interface met naderingssensor wordt geactiveerd zodra je hand nadert. De toetsen lichten op om aangeraakt te worden en zorgen voor een volledige, naadloze bediening van de Denon Home 250.

STREAMEN ZONDER GRENZEN

Alle geweldige muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd: Spotify, Napster, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of Bluetooth-verbinding. Creëer de perfecte sfeer met jouw persoonlijke muziekcollectie - zelfs in hoge resolutie inclusief 192kHz/24-bit FLAC-, WAV-, ALAC- en DSD 2.8/5.6MHz-bestanden.

DE SLIMSTE SETUP

De HEOS-app is alles wat je nodig hebt om te beginnen. Download de HEOS-app in de Apple Store of de Google Play Store en verbind de Denon Home 250 binnen enkele minuten met je thuisnetwerk. Bedien alles eenvoudig met je mobiele apparaat. De Denon Home 150 is ook voorzien van een geïntegreerde microfoon. Na een toekomstige firmware update zul je de speaker ook via spraak kunnen aansturen.

ONDERDEEL VAN IETS GROTERS

Dompel jezelf onder in draadloos geluid. Verbind een paar Denon Home 250's met een DHT-S716H soundbar en een DSW-1H subwoofer om een volwaardig 5.1-geluidssysteem te creëren. Voor uw gemak hebben we deze aan de rechterzijde getoond zodat u deze direct kunt selecteren indien gewenst.

EEN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT?

Wilt u meer weten over Denon Home en een persoonlijk Apollo advies op maat ontvangen? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR

Ook voor Denon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Denon 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Acoustic system

Construction Stereo Speaker
Built-in Class-D Power Amplifiers 4
Drivers 4 + passive radiator 2
Tweeter 2 x 19 mm
Mid-Range --
Woofer 2 x 100 mm + 133 mm passive radiator

Eigenschappen

High Resolution Audio support
USB input (mass storage)
Analogue input (3.5mm mini jack)
Stereo Pairing
Usage as Surround SPK for Soundbar DHT-S716H
Supports Subwoofer with HEOS built-in
Bass and Treble Control

Control

Proximity Sensor
Quick Select Buttons3
Volume +/
Play/Pause

Draadloos

HEOS built-in
WiFi 2.4 GHzIEEE 802.11b/g/n
WiFi 5 GHzIEEE 802.11a/n/ac
Airplay 2
Bluetooth

Aansluitingen

USB port for direct connection of stored music
Wired Network (RJ-45)
3.5mm AUX Input

Afmetingen en gewicht

Dimensions (W x H x D) mm 295 x 216 x 120
Gewicht in kg 3.7

Video