Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Digitale coax kabels van Audioquest zijn ontworpen om vervorming over een extreem grote bandbreedte te minimaliseren. 4495
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 5495

Ook voor Cambridge Audio CXN V2 Grijs netwerkspeler bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Cambridge Audio CXN V2 Grijs
Cambridge Audio CXN V2 is een draadloze muziekstreamer, perfect geschikt  voor streaming-services en internet radio. Spotify Connect, Tidal, Qobuz en AirPlay is geïntegreerd.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Cambridge Audio CXN V2 is door de lezers van Hifi.nl uitgeroepen tot Digitale bron van het jaar. Cambridge Audio CXN V2 is een draadloze muziekstreamer, perfect geschikt  voor streaming-services en internet radio. 

Spotify Connect, Tidal, Qobuz en AirPlay

Met geïntegreerde Spotify Connect, Tidal, Qobuz en AirPlay, en optionele Bluetooth-streaming vanaf smartphone/tablet (USB-dongle apart verkrijgbaar), is het genieten van draadloze muziek met maximale kwaliteit.

4,3”-kleurendisplay

Ook past Cambridge Audio CXN V2 bij andere componenten uit de CX-serie van Cambridge en heeft het en vergelijkbare bouwkwaliteit en een prachtige aluminium behuizing. Op de voorkant treft u een 4,3”-kleurendisplay, waarmee je verschillende functies selecteert. Hier ziet u de hoezen van het album waar je naar luistert.

Cambridge Stream Magic app 

Cambridge Audio CXN V2 kan aangestuurd worden met de handige Cambridge Stream Magic app voor iOS en Android. Streammagic communiceert met geïntegreerde digitale volumeregeling van de CXN, zodat de app het volume rechtstreeks op de speler regelt.

ALPS Volumeregelaar

Combineer je de CXN met CXA61 of CXA81 (of een andere, vergelijkbare versterker van Cambridge) dan wordt het nog leuker. Dan kun je het volume namelijk regelen via de exclusieve ALPS-volumeregelaar van de versterker.

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw hifi van Cambridge audio bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Cambridge Audio CXN V2 is een draadloze muziekstreamer bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 
 

U kunt langskomen in onze winkel in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Netwerk en streaming
Wifi ingebouwd
AirPlay

Fysieke eigenschappen
Hoogte 8,5 cm
Diepte 30,5 cm
Breedte 43 cm
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Gewicht 3,5 kg
Type stroomvoorziening Netstroom

Afspeelopties
Radio
Speelt van netwerk
Speelt van usb-geheugen
DLNA
Spotify Connect
UPnP AV-ondersteuning
AirPlay
Internetradio
Streaming dienst Spotify

Aansluiting
USB, Coaxial and TOSLINK wired connections. AirPlay 2 and Chromecast built-in wireless connections