Naar boven
15500
Prijs per stuk. Bestellen per 2
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Acoustic Energy AE100 Luidspreker Wit (prijs per stuk) Acoustic Energy AE100 Luidspreker Wit (prijs per stuk) Acoustic Energy AE100 Wit is een muzikaal klinkende compacte 2-weg monitor luidspreker uit de populaire 100-serie waarmee zelfs de meest veeleisend... 15500
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone W150 Norstone W150 1,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295

Ook voor Acoustic Energy AE100 Luidspreker Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Acoustic Energy AE100 Luidspreker
Acoustic Energy AE100 Zwart is een muzikaal klinkende compacte 2-weg monitor luidspreker uit de populaire 100-serie waarmee zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber in zijn element zal zijn.
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

Acoustic Energy AE100 Luidspreker Zwart

De AE100 van Acoustic Energy is een compacte 2-weg monitor luidspreker uit de populaire 100-serie. Deze serie bestaat uit twee luidsprekers, een center speaker en een subwoofer.

Verbeteringen

Deze AE100 heeft ten opzichte van de eerdere 1-serie diverse wijzigingen ondergaan waarmee deze luidspreker uw muziek met nog meer neutraliteit en nuance weergeeft en bovendien een nog aantrekkelijke uitstraling heeft gekregen waardoor de luidspreker nog beter in uw interieur past. 

De AE100 is een zeer muzikaal klinkende luidspreker waarmee zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber in zijn element zal zijn.

Ook in minder grote ruimtes

De EA100 is onder andere geschikt voor gebruik in grote woonkamers of voor de hifi set in slaap- of werkkamer. Ook kan de EA100 perfect worden gebruikt als surround luidspreker in een surround omgeving. 

Op de boekenplank, kast of standaard

De AE100 kan zowel met een luidsprekerstandaard op de vloer kan worden geplaatst en eenvoudig op een kast of boekenplank kan worden neergezet. Wat de toepassing ook is, de Acoustic Energy AE100 vervult al uw wensen op het gebied van muziek- of filmweergave.

Mooi warm laag

Deze luidspreker is zodanig ontworpen dat de klank, ondanks zijn compacte bouw, over het gehele audio spectrum perfect in balans is zonder dat dit ten koste gaat van de weergave in het laag. De reflexpoort is ten opzichte van zijn voorganger naar de achterzijde verplaatst waardoor de optiek niet alleen rustiger wordt, maar waarmee de kleuring in het middengebied wordt tegengegaan en de laagweergave substantieel wordt verbeterd. 

Speakers voor iedereen die hifi een warm hart toedraagt

Om dit te bewerkstelligen wordt er gebruikgemaakt van de nieuwe WDT-technologie, een evolutie van de DXT-technologie die Acoustic Energy eerder ontwikkelde voor de Reference Series. Deze technologie hervormt de hoge tonen voor betere kamerakoestiek, imaging en een wijder bereik.

Aan de achterkant zijn twee openingen om verkleuring in het middengebied tegen te gaan en de bass response te verbeteren. Ook zijn de speakers zwaarder gemaakt (mass loaded) voor een betere demping en bass. De speakers zijn opnieuw ontworpen om de footprint zo klein mogelijk te houden. Dit met het oog op gemakkelijke kamerplaatsing.

Uitvoeringen

De AE100 van Acoustic Energie is leverbaar in het satijnzwart, walnoot en in een gelimiteerde satijn-witte uitvoering.

Over acoustic Energy

Acoustic Energy is een alom geprezen fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is. 

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw luidspreker van Acoustic Energy bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Acoustic Energy producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Type Monitor

Impedantie 4 ohms

Frequentie bereik 45Hz -35kHz

Rendement 87dB

Aanbevolen versterkervermogen Tot 75w

Diepte 24 cm

Breedte 16 cm

Hoogte 27 cm

Kijk ook eens naar