Naar boven

Ook voor Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker Walnoot bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker Walnoot
Acoustic Energy AE107 Walnoot is een Center Luidspreker is een twee weg speaker ontwikkeld voor een rol als center bij uw thuis. De speaker levert een opmerkelijke basweergave, helder hoog en rijk mid-range geluid.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Onmisbare center luidspreker Walnoot

Verrijk uw interieur met het minimalistische design van deze Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker. Deze center presenteert een heldere en strakke weergave van stemmen in uw huiskamer. Een onmisbare component van uw Home Theatre opstelling.

Rafinnement en precisie

Precisie, diepte, helderheid en raffinement van audio gereproduceerd voor film of audio. 

Opmerkelijke basweergave en een superieure hederheid

De AE107 is een twee weg speaker ontwikkeld voor een rol als center bij uw thuis. De speaker levert een opmerkelijke basweergave. Verder, leveren de tweeter en twee mid/bass units een heldere hoog en rijk mid range geluid met een superieure helderheid.

Uitvoeringen

De Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker is leverbaar in het zwart en walnoot.

Over Acoustic Energy

Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is. 

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw center luidspreker van Acoustic Energy bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Acoustic Energy producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties


Frequency Response at 3dB 45Hz - 32kHz

Sensitivity SPL/m/2.83V 88 dB

Afmetingen (HxWxD) in mm 185 x 450 x 260

HF Driver 28mm AE Custom Fabric Dome

LF Driver 110mm Aluminium Cones

gewicht 9 kg

Kijk ook eens naar