Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Black Lab 12,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 12,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 14695
Audioquest Black Lab 20,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 20,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 21895
Audioquest Black Lab 8,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 8,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 11095
Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker Walnoot Acoustic Energy AE107 Center Luidspreker Walnoot Acoustic Energy AE107 Walnoot is een Center Luidspreker is een twee weg speaker ontwikkeld voor een rol als center bij uw thuis. De speaker levert ... 22500

Ook voor Acoustic Energy AE108 Subwoofer Walnoot bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Acoustic Energy AE108 Subwoofer Walnoot
AE108 is een compacte en krachtige subwoofer met een handige afstandsbediening voor uw comfort. Perfect voor plaatsing in uw ruimte waar u een strakke gecontroleerde bass wenst en niet te veel ruimte wilt gebruiken hiervoor.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Acoustic Energy AE108 Subwoofer Walnoot

Acoustic Energy AE108 is een compacte en krachtige subwoofer met een handige afstandsbediening voor uw comfort en een installatie in een handomdraai.

Perfect in een Home Theatre set up

Ontworpen om naadloos samen te werken met andere Acoustic Energy componenten als overige luidsprekers in de AE100. AE107 em AE109 lijn van dit Engelse merk.

Compact

Deze subwoofer van Acoustic Energy is perfect geschikt voor plaatsing in hedendaagse huizen waar u een strakke gecontroleerde bass wenst en niet te veel ruimte wilt gebruiken hiervoor.

Uitvoeringen

De Acoustic Energy AE108 Subwoofer is leverbaar in het zwart en walnoot.

Over acoustic Energy

Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is. 

Geschikt voor iedere luisterruimte

De AE100 lijn van Acoustic Energy bestaat uit twee luidsprekers, een center speaker en een subwoofer. De makers wilden niet alleen goed klinkende speakers ontwikkelen, maar ook luidsprekers die eenvoudig te plaatsen zijn in ieder luisterruimte. Oftewel: speakers voor iedereen die hifi een warm hart toedraagt. 

DXT technologie geevolueerd

Om dit te bewerkstelligen wordt er gebruikgemaakt van de nieuwe WDT-technologie, een evolutie van de DXT-technologie die Acoustic Energy eerder ontwikkelde voor de Reference Series. Deze technologie hervormt de hoge tonen voor betere kamerakoestiek, imaging en een wijder bereik. Verbeterde bass response. Aan de achterkant zijn twee openingen om verkleuring in het middengebied tegen te gaan en de bass response te verbeteren. Ook zijn de speakers zwaarder gemaakt (mass loaded) voor een betere demping en bass. De speakers zijn opnieuw ontworpen om de footprint zo klein mogelijk te houden. Dit met het oog op gemakkelijke kamerplaatsing.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw luidspreker van Acoustic Energy bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Acoustic Energy producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties


Drive Unit: 8″ paper cone

Frequency Range: 30Hz – 110Hz

Peak SBL: 108dB

Vermogen: 150w

Crossover Frequency: 40 – 110Hz adjustable

Uitvoeringen: Satin Black en Walnut vinyl vineer

Afmetingen: 290mm3

Gewicht: 8KG

Kijk ook eens naar