Naar boven
34500
Prijs per stuk. Bestellen per 2
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495

Ook Acoustic Energy AE300 Luidspreker Wit koopt u bij Apollo

Art.nr: Acoustic Energy AE300 Luidspreker Wit (Prijs per s
AE300 is een zeer compacte twee-weg monitor luidspreker uit de premium 300-serie van Acoustic Energy. Verder kan EA300 Witook perfect worden gebruikt als hoogwaardige surround luidspreker in een surround set up.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Acoustic Energy AE300 Compacte Monitor Luidspreker Wit

Plaatsing in meerdere ruimtes

Deze AE300 is geschikt voor plaatsing in middelgrote en kleine ruimtes. geschikt voor huiskamergebruik als voor gebruik in de slaap- of werkkamer. En, kan met een optionele  luidsprekerstandaard op de vloer worden geplaatst en eenvoudig op een kastje of boekenplank worden neergezet. Ook kan EA300 perfect worden gebruikt als hoogwaardige surround luidspreker in een surround set up. 

AE: Alom geprezen

Met de alom geprezen 100 serie oogste het merk al lof. De 300 serie van Acoustic Energy legt de lat nog hoger. Ten opzichte van deze 100-series heeft de fabrikant meerdere verbeteringen doorgevoerd waardoor de geluidskwaliteit, optiek en het premium gevoel op een nog hoger niveau staan. 

Verbeteringen

De fabrikant heeft de drivers verder verbeterd waardoor vervorming lager is dan bij de 100-series. Hiermee staan de klankeigenschappen op een hoger niveau. Bovendien is de belastbaarheid van de luidsprekers toegenomen, zodat deze de dynamiek van muziek en films bij nog hogere volumes aankunnen. 

Hoge geluidskwaliteit

In deze 300-series maakt de fabrikant gebruik van speciaal voor de ontwikkelde aluminium dome tweeters met WDT ‘Wide Dispersion’ Technologie. Deze tweeters hebben ten opzichte van conventionele metal-dome tweeters een beter afstraalgedrag en produceren een preciezer geluidsbeeld. 

Snel en een neutrale weergave

De luidspreker stelt zo minder eisen aan de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Door gebruik te maken van een ultra stijve lange slag woofer met een keramisch-aluminium sandwich conus levert de AE300 een snelle en goed gedefinieerde weergave. Door het aanbrengen van speciale resonantie eliminerende interne verstevigingen, die ook worden toegepast in de Reference Series, levert de 300-serie een zeer neutrale weergave.

Uitvoeringen

De AE300 van Acoustic Energie is leverbaar in hoogglans zwarte piano lak, hoogglans wit en satijn walnoot houtfineer. 

Over Acoustic Energy

Acoustic Energy is een prestigieuze fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit te noemen. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Acoustic Energy AE300 Monitor Luidspreker bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Acoustic Energy producten, waaronder deze AE300, 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. bij Apollo.

Specificaties

Kijk ook eens naar