Naar boven
64500
Prijs per stuk. Bestellen per 2
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

Ook Acoustic Energy AE309 Vloerstaande Luidspreker Zwart koopt u bij Apollo

Art.nr: Acoustic Energy AE309 Vloerstaande Luidspreker Zwa
Acoustic Energy AE309 Zwart is perfect geschikt voor grote en middelgrote woonkamers, presteert indrukwekkend en levert helder en mooi ruimtevullend laag.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Acoustic Energy AE309 Zwart

Vloerstaande 2,5-weg luidspreker met dubbele laagweergave

Indrukwekkend, helder en mooi laag

Deze AE309 is geschikt voor grote en middelgrote woonkamers en presteert indrukwekkend, helder en mooi ruimtevullend laag. Deze AE309 is heeft ten opzichte van alom geprezen AE109 optische en klank-technische upgrades gekregen. De fabrikant heeft de reflexpoort geperfectioneerd en naar de achterzijde verplaatst in verband met de neutraliteit van het middengebied.

Alom geprezen en verbeterd

De 300-series van Acoustic Energy is gebaseerd op de enorm populaire en veel geprezen 100-series van deze Britse luidsprekerfabrikant. De klankeigenschappen van deze serie staan op een hoog niveau. Vergeleken met de 100 serie is de belastbaarheid van de luidsprekers verbeterd, zodat  dynamiek van muziek en films bij hogere volumes nog beter tot zijn recht komt. Hiermee zijn de luidsprekers uit de 300-series de juiste kandidaat voor de betere hifi-sets, maar zijn deze ook perfect geschikt voor premium surround set ups.

Premium geluidskwaliteit

In de 300-serie van Acoustic Energy maakt de fabrikant gebruik van voorde 300-serie ontwikkelde aluminium dome tweeters met WDT ‘Wide Dispersion’ Technologie. Deze tweeters hebben ten opzichte van conventionele metal-dome tweeters een beter afstraalgedrag en produceren een preciezer geluidsbeeld. De luidspreker zo stelt minder eisen aan de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Door gebruik te maken van een ultra stijve lange slag woofer met een keramisch-aluminium sandwich conus levert de AE309 een snelle en goed gedefinieerde weergave.

Door het aanbrengen van speciale resonantie eliminerende interne verstevigingen, die ook worden toegepast in de Reference Series, levert de 300-serie een neutrale weergave met een totale afwezigheid van ongewenste kastkleuring. 

Krachtig en gecontroleerd laag

Bovendien is de AE309 voorzien van een substantie die zowel massa aan de speaker toevoegt en de resterende kastresonanties optimaal dempt. De onderzijde is voorzien van ontkoppelende spikes, zodat alle vormen van resonantie tot een minimum wordt beperkt. Dit levert een open en transparant geluidsbeeld op met een krachtig en goed gecontroleerd laag.

De AE309 van Acoustic Energie is leverbaar in hoogglans zwarte piano lak, hoogglans wit en satijn walnoot houtfineer. 

Over Acoustic Energy

Acoustic Energy is een prestigieuze fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit te noemen. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Acoustic Energy AE309 Luidspreker bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Acoustic Energy producten, waaronder deze AE309, 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. bij Apollo.

Specificaties


Bandwidth: 38Hz -30kHz

Sensitivity: 89dB

Peak SBL: 115dB

Vermogen: 175w

Crossover frequency: 296Hz / 2.56kHz

Impedance: 6ohms

Ontwerp: 2.5 way

Afmetingen: 900 x 175 x 280 (HxWxD)

Gewicht: 22kg (each)

Uitvoeringen: Piano Gloss Black, Piano Gloss White and Walnut real wood veneer

Kijk ook eens naar