Naar boven
59900
Prijs per stuk. Bestellen per 2
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

Ook Acoustic Energy AE500 Monitor Luidspreker Walnoot koopt u bij Apollo

Art.nr: Acoustic Energy AE500 Monitor Luidspreker Walnoot
AE500 van Acoustic Energy is een monitor of boekenplank luidspreker in de 500 serie van dit merk dat ook wel de Vlaggenschip serie wordt genoemd.
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

AE500 van Acoustic Energy is een monitor of boekenplank luidspreker in de 500 serie van dit merk dat ook wel de Vlaggenschip serie wordt genoemd. De vloerstaande luidspreker AE509 maakt hier ook deel van uit.

Award winning
Na de award winnende series AE100 en AE300 is de AE500 serie weer een nieuwe significante nieuwe stap voorwaarts wat betreft audio kwaliteit, materiaal en uitvoeringen.

Nieuw en beter
Deze 500 serie bevat nieuw ontwikkelde mid/bass drivers en tweeter van carbon fiber, een nieuwe koepel van 25 mm. Carbon fiber is lichter en beter gedempt dan andere typische harde dome materialen en biedt razendsnelle, natuurlijke klanken die u verbazen vanwege neutraliteit.

De kast
De behuizing van de luidspreker is vervaardigd van 18mm Resonance Suppression Composite (RSC) kasten, geïnspireerd door en doorontwikkeld uit de prestigieuze Reference-serie en voorzien van dezelfde compacte composietlaag.

Uitvoeringen
De beschikbare uitvoeringen van deze luidspreker zijn Piano Gloss Black, Piano Gloss White en Amerikaans Walnoot hout fineer. De AE500 past perfect in de ruimte waar u deze luidspreker plaatst. Op de optionele speaker standaard, het bureau of de boekenplank.

Over Acoustic Energy
Acoustic Energy is een prestigieuze fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit te noemen. 

Advies nodig? 
Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 
Ook voor uw Acoustic Energy AE500 Luidspreker bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Acoustic Energy producten, waaronder deze AE500 luidspreker, 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. bij Apollo.

Specificaties

Kijk ook eens naar