Naar boven

Ook Acoustic Energy AE307 Center Luidspreker Wit koopt u bij Apollo

Art.nr: Acoustic Energy AE307 Center Luidspreker Wit
AE307 van Acoustic Energy is een center luidspreker perfect geschikt voor uw Home Cinema opstelling thuis en andere multi channel muzieksystemen.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Acoustic Energy AE307 Center Luidspreker Wit

De nieuwste generatie

Deze 307 gebruikt de nieuwste generatie van de 130mm mid bass drive unit van het merk. Voorzien van een nieuwe keramische aluminium conus biedt deze een verbeterde spreiding, bass weergave slam en algehele afhandeling van het vermogen.

Lage resonantie 

De 28 mm aluminium tweeter is ontworpen voor de 300 serie en garandeert maximale afhandeling van het vermogen, lage resonantie zodat distortion wordt geminimaliseerd. 

Wide Dispersion Technology

En niet in de laatste plaats profiteerd deze AE307 center speaker van de karakteristieken dankzij Wide Dispersion Technology. Deze maximaliseert het samenspel met de woofer. Dit is onder andere erg nuttig in combinatie met het gebruik van AE300 en AE309 als front, linker en rechter luidspreker.

Clean, strak en transparant

De 18mm dikke MDF behuizing bevat de ervaring en expertise opgedaan bij de award winning Reference serie. Dit gaat ongewenste ‘kleuring’ van het geluid tegen. De speaker levert een mooie cleane, strakke bass.

Uitvoeringen

Deze 307 wordt geleverd in een zwarte uitvoering, wit en walnoot> Gezien het ontwerp en de materialen die zijn gebruikt past  deze AE307 Center luidspreker van Acoustic Energy perfect in uw interieur.

Over Acoustic Energy

Acoustic Energy is een prestigieuze fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studio wereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit te noemen. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Acoustic Energy AE307 Luidspreker bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Acoustic Energy producten, waaronder deze AE307 luidspreker, 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. bij Apollo.

Specificaties

Drive Unit 130mm ceramic aluminium sandwich cone 

Tweeter 42Hz – 30kHz 25mm dome

Frequency Range 42Hz – 30kHz

Sensitivity 89db

Peak SPL 115dB

Power Handling 175w

Crossover Frequency 296Hz / 2.56kHz

Impedance 6ohms

Ontwerp 2 way

Gril: Slim, cloth magnetic fit

Afmetingen (mm): 175 x 460 x 260 (HxWxD)

Gewicht: 9kg (each)

Finishes: Piano Gloss White, Piano Gloss Black en Walnut fineer