Naar boven

Ook Nikon Coolpix P950 Compact camera Zwart koopt u bij Apollo

Art.nr: Nikon Coolpix P950 Compact camera Zwart
COOLPIX P950-bridgecamera beschikt over een ongelooflijke 83x optische zoom (equivalent met 2000 mm) in een robuuste body. Deze superzoom geeft u de vrijheid om tot dichtbij in te zoomen en zo opvallende foto's en 4K-video's te maken.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

Vogels hoog in de lucht. Beeldvullende stuntvliegers. De COOLPIX P950-bridgecamera beschikt over een ongelooflijke 83x optische zoom (equivalent met 2000 mm) in een robuuste body. Deze superzoom geeft u de vrijheid om tot dichtbij in te zoomen en zo opvallende foto's en 4K-video's te maken.

Dicht en ver tegelijk

Met een brandpuntbereik van 24-2000 mm brengt deze COOLPIX-superzoom u in het hart van elke scène. Kies voor groothoek om de intensiteit van een onweersbui boven de oceaan te laten zien. De 166x Dynamic Fine Zoom breidt de bovengrens voor de zoom digitaal uit tot een ongelooflijke 4000 mm.¹

Voortreffelijke opnamen

Dankzij de BSI CMOS-sensor en het heldere NIKKOR-objectief met een groot maximaal diafragma van f/2.8 krijgt u prachtige resultaten van zonsopgang tot zonsondergang. Nikon's EXPEED-beeldverwerking engine en Super ED-glas verminderen vertekening bij ver inzoomen.

Venster op de wereld

De grote elektronische OLED-zoeker van 1 cm (0,39 inch) met 2.359.000 beeldpunten geeft een helder beeld. Een oogsensor zorgt ervoor dat de camera automatisch overschakelt van opnamen via de monitor naar opnamen via de zoeker zodra u de camera in de buurt van uw gezicht houdt.

Verken elk perspectief

Maak prachtige composities op de heldere lcd-monitor van 8,1 cm (3,2 inch) met 921.000 beeldpunten, die u in bijna elke richting kunt draaien en kantelen.

Raw beelden vastleggen

Werk met bestanden van hoge kwaliteit. Met de COOLPIX P950 kunt u RAW (NRW)-beelden vastleggen, zodat u ongecomprimeerde beeldbestanden kunt opslaan en exporteren naar uw favoriete beeldbewerkingsprogramma.

4K filmen met superzoom

Maak eenvoudig 4K/UHD-opnamen van 30p met stereogeluid of neem Full HD-video's (1080p) op met een beeldsnelheid van maximaal 60p. U kunt video's via de HDMI-uitgang tijdens de opname weergeven op een externe monitor zonder extra informatie in beeld. Op de ingebouwde microfoon aansluiting kunt u een externe microfoon aansluiten voor een beter geluid. In de handmatige filmstand kunt u belangrijke belichtingsinstellingen aanpassen tijdens het filmen. Ideaal bij wisselend licht.

Blijf verbonden

De app SnapBridge voor iOS en Android houdt een continue verbinding in stand tussen uw COOLPIX P950 en een smartapparaat. Zo kunt u foto's direct delen. Wanneer u uw tochten via de GPS op uw smartapparaat bijhoudt, gebruikt SnapBridge deze gegevens om de locatie en datum bij te werken. Met de app SnapBridge kunt u bovendien de zoomfunctie van de camera bedienen of de sluiter ontspannen via uw smartapparaat.

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Nikon camera bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Nikon Coolpix P950 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. bij Apollo.

Specificaties

Digitale compactcamera

Effectieve pixels 16,0 miljoen (door beeldverwerking kan het aantal effectieve pixels afnemen)

Beeldsensor 1/2,3-inch CMOS, totaal aantal pixels: circa 16,79 miljoen

Objectief NIKKOR-objectief met 83x optische zoom

Brandpuntsafstand 4,3 tot 357 mm (beeldhoek is equivalent met die van een objectief van 24 tot 2000 mm in kleinbeeldformaat)

f-waarde

f/2.8 tot 6.5

Objectiefconstructie 16 elementen in 12 groepen (5 ED-lenselementen en 1 Super ED-lenselement)

Vergroting Maximaal 4x (beeldhoek is equivalent met die van een objectief van circa 8000 mm in kleinbeeldformaat); tot 3,6x bij video-opnamen met [2160/30p] (4K UHD) of [2160/25p] (4K UHD)

Vibratiereductie

Lens-shift (foto's), combinatie van lens-shift en elektronische VR (video's)

Autofocus

Opslag - Media SD, SDHC, SDXC

Bestandssysteem Compatibel met DCF en Exif 2.31

Opslag - Bestandsindeling Foto's: JPEG, RAW (NRW) (Nikon's eigen indeling); films: MP4 (video: H.264/MPEG-4 AVC, audio: AAC stereo)

Diafragma

USB Micro-USB-aansluiting (gebruik geen andere USB-kabel dan de meegeleverde UC-E21 USB-kabel), Hi-Speed USB

HDMI-uitgang HDMI-micro-aansluiting (type D)

Externe-microfoonaansluiting Stereo-mini-jack (diameter van 3,5 mm; voeding via ingang ondersteund)

Accessoire-aansluiting(en) Compatibel met de volgende accessoires (apart verkrijgbaar): MC-DC2 afstandsbedieningskabel, WR-R10/WR-1 draadloze afstandsbediening

Wi-Fi (draadloos LAN) - normen

Stroombronnen Eén EN-EL20a oplaadbare Li-ionaccu (meegeleverd), EH-5d lichtnetadapter, vereist EP-5C stroomaansluiting (apart verkrijgbaar)

Afmetingen (B x H x D ) Circa 140,2 x 109,6 x 149,8 mm (zonder uitstekende delen)

Gewicht Circa 1005 gram (inclusief accu en geheugenkaart)

Wat zit er in de doos?

Riem
LC-67 objectiefdop
EN-EL20a oplaadbare Li-ionaccu
EH-73P lichtnetlaadadapter (Er is een stekkeradapter bevestigd, afhankelijk van het land of de regio van aankoop. De vorm van de stekkeradapter hangt af van het land of de regio van aankoop.),
UC-E21 USB-kabel
HN-CP20 zonnekap

Kijk ook eens naar