Naar boven

Ook voor Q Acoustics QB12 Subwoofer Carbon Black bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Q Acoustics QB12 Subwoofer Carbon Black
Q Acoustics B12 Carbon Black is een subwoofer met een 12 inch driver, aangedreven door een ultra-lage vervorming 220-watt Klasse D versterker (piekversterkervermogen 440 W) voor een erg krachtige basweergave.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Q Acoustics B12 Subwoofer Carbon Black

Q B12 is de voorloper van een reeks ultra krachtige subwoofers van Q Acoustics. Een subwoofer met een 12 inch driver, aangedreven door een ultra-lage vervorming 220-watt Klasse D versterker (piekversterkervermogen 440 W) voor een erg krachtige basweergave.

Perfect in te passen in ieder interieur

Deze subwoofer is ontworpen om de gerenomeerde en bekroonde Q Acoustics ’3000i en Concept 5.1 luidsprekerreeksen te integreren en aan te vullen, waardoor‘ Plus ’pakketten van drie van debestaande thuisbioscooppakketten mogelijk worden. De Q B12 is afgewerkt in zwart of wit, hoogglans of vinyl en past perfect in een nieuwe of uw huidige home cinema opstelling.

Actieve limiter en de gepatenteerde PurePath Ultra-HD-technologie

De grootste en krachtigste subwoofer van Q Acoustics tot nu toe, met een actieve limiter en de gepatenteerde PurePath Ultra-HD-technologie van de versterker die ongewenste vervorming over de hele linie minimaliseert, wat resulteert in een strak maar krachtig geluid.

12-inch driver 

De Q B12 beschikt over een 12-inch driver met een lange worp met een hoge gevoeligheid en uitstekende dynamiek, aangedreven door een ultra-lage vervorming 220W Texas Instruments TPA3255 Klasse D-versterker (piekversterkervermogen 440W).

Een superieure mechanische stabiliteit

Q B12 heeft een ‘dartbrace’ intern ontwerp in de 36 mm versterkte MDF-kast van de subwoofer, voor superieure mechanische stabiliteit voor de bestuurder, maar de versterkte stijfheid vermindert resonantie en trillingen voor een verbeterde nauwkeurige basweergave.

Maximale stijfheid

De gesloten, ‘oneindige baffle’ kast van de B12 is slim verstevigd om maximale stijfheid te leveren aan zijn motorsysteem en de invloed op basgeluiden is minimaal. 

Eenvoudig te plaatsen 

Een versterkte MDF-kast met een 36 mm dik schot, een verzonken en verborgen aansluitpaneel. Verstelbare puntige voeten met rubberen doppen. Een keuze uit elegante, ingetogen afwerkingen. De Q B12 is een eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen subwoofer.

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw hifi van Cambridge audio bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Cambridge Audio Duo bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een praatje, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk QAcoustics

Kleur Zwart

Breedte 40 cm

Diepte 44,6 cm

Hoogte 40 cm

Garantie 2 jaar

Nominale belastbaarheid (continu) 220 Watt

Maximale belastbaarheid (piek) 440 Watt

Frequentiebereik 70 Hz - 225 Hz

Aantal speakers 1 subwoofer

Basreflex poort Voorkant

Gewicht 18.5 kg

Wat zit er in de doos?

QB12-subwoofer

Handleiding

Stroomkabel

4 x verstelbare ringen voor spikes

4 x spikes