Naar boven

Ook voor SVS Soundpath wireless audio adaptor bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: SVS Soundpath wireless audio adaptor
SVS SoundPath Wireless Audio Adapter zorgt voor een nauwkeurig audiosignaal met volledig bereik op CD-kwaliteit via uw luidsprekers. De zender sluit u in een handomdraai aan op een AV-ontvanger, tv of andere audiobron via met behulp van een RCA kabel.
Merk:
SVS
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

SVS SoundPath Wireless Audio Adapter: voor een nauwkeurig
audiosignaal met volledig bereik op CD-kwaliteit via uw luidsprekers

Plaatsingsproblemen subwoofer verleden tijd

Deze SoundPath draadloze audio-adapter vermindert de wirwar van kabels van de subwoofer zonder hierbij prestaties te verminderen. Het is beter dan welke oplossing dan ook, en ontgrendelt ook draadloze connectiviteit voor een stereo zone van luidsprekers, actieve surround sound-luidsprekers en versterkers. Plaatsingsproblemen in uw ruimte zijn verleden tijd.

Draadloze connectiviteit

Subwoofers zijn veelal de grootste component in een audio- of home theater-systeem, plaatsing ervan is dus vaak lastig te noemen. De SoundPath draadloze audio adapter voegt draadloze connectiviteit toe, waardoor u meer opties krijgt voor de plaatsing van subwoofer en de kabel ruis vermindert.

Frequency response 6 Hz tot 22.000 Hz +/- 1 dB

De nominale frequentierespons voor verzending is 6 Hz tot 22.000 Hz +/- 1 dB, dus de adapter ontgrendelt ook draadloze connectiviteit voor een stereo zone van luidsprekers, actieve surround sound luidsprekers voor thuisbioscoop, versterkers en meer.

Aansluiten in een handomdraai

De zender sluit u in een handomdraai aan op een AV-ontvanger, tv of andere audiobron via met behulp van een RCA kabel. Sluit ontvanger aan op een subwoofer, actieve luidspreker of versterker. Koppel twee apparaten en de SoundPath draadloze audioadapter stuurt een 16-bits / 48 kHz-signaal zonder kabels of draden. 

Drie adaptors mogelijk voor een multiroom audiosysteem

Problemen met kabels en plaatsing zijn verleden tijd. Voor extra veelzijdigheid kunnen drie adapters worden gekoppeld om een ​​multiroom audiosysteem te creëren.

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw hifi SVS bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVS bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een praatje, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

SVS Soundpath wireless audio adaptor
Nominale frequentierespons voor verzending is 6 Hz tot 22.000 Hz +/- 1 dB
De zender sluit u in een handomdraai aan op een AV-ontvanger, tv of andere audiobron via met behulp van een RCA kabel
Sluit ontvanger aan op een subwoofer, actieve luidspreker of versterker
Koppel twee apparaten en de SoundPath draadloze audioadapter stuurt een 16-bits / 48 kHz-signaal zonder kabels of draden